-

End of the year.



Gott Nytt 2008,
mina vänner!


image214




Nu ser vi till att det här blir det bästa året ever!





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



All I want is to rock your soul.



Jag skulle kunna tråka ut er med en lååång sammanfattning om mina senaste två veckor, men nej, det tänker jag inte göra. Det har vart helgen med Emma, födelsedagsfest, IKEA, julhysterin, julbord osv. Full rulle nonstop! De mest positiva nyheterna är att jag + alla mina brudar fick förlängt på H&M, och att jag numera inte längre klassas som singel ;) Äntligen är julhysterin över, bara nyår kvar innan det är dags att ta det lite lugnt. Det ska ju som sagt kännas att man lever..



Min första tanke när jag vaknade i morse var "shit va skönt att vakna pigg & utvilad", sen satte jag mig upp och kände hur huvet dunkade och jag fick flashbacks från en blöt utekväll. Min andra tanke blev "Faen, det verkar inte bättre än att jag var full igår"..
Som sagt, juldagen. Startade hos Ida med lite (mycket) vin, en massa updates och skitsnack. Tessan, Putte, Emil och Jocke kom över och joinade ett par timmar senare. Tog oss ner på krogen framåt midnatt, utan biljetter, nemas problemas. Vad var det för överdrivet tjat om det här med förköp? Imorse när jag vaknade var ångesten över gårkvällens fyllebeteende rätt intensiv, men efter lite genomgång med Ida insåg jag att kvällen ändå vart rätt lyckad. Jag var glad och hade roligt, jag är nöjd, resten bjuder jag på!



Känner att jag äntligen haft lite tid för mig själv, kunnat koppla av och bara vara. Julhelgen får nästintill toppbetyg, det ända som saknades var snön. Imorn är det back to work efter tre dagars ledigt, skönt. Imorgon är också Patricks 23års dag, det ska firas på fredag! Sedan väntar nyår på måndag, vilket blir en helkväll med vännerna hemma hos Linda :)




                                                                   Dags för sängen,

                                                               gonatt Sverige!



     

   

     

 




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 5 kommentarer



Bitterfuckin'sweet it is..



Normalt sett är jag den som inte behöver göra mer än att lägga mig ner för att somna. I värsta fall kan jag nog till och med somna ståendes, det har ju hänt en och annan gång, haha. Inatt däremot gick det inte alls. Hade iof en mysig annan bredvid mig som även han hade sömnproblem, så jag ska egentligen inte klaga. Somnade säkert runt en 4 i morse, så jag var sådär lagom sur när klockan ringde halv 6! Bestämde mig trots det för att det här skulle bli en bra dag, och hittills har jag lyckats rätt bra. Jobbet var alla tiders, har däremot börjat snackas en hel del om vad som kommer att hända efter nyår, vem eller vilka som kommer att få vara kvar osv. Känns så jäkla trist att det (troligtvis) bara är två veckor kvar på HM, om ens de. Jag har fått så många grymma vänner som gör mina dagar på jobbet till rena rama skrattfesten. Just nu är det inte mycket man kan göra åt saken, bara vänta och se..






Nu väntar dusch, städ & käk innan det är dags att hämta upp Emma vid tåget! :) Imorgon ska vi ta våran första gemensamma tur till Systemet, kanske lite shopping och framåt kvällen blir det fest.
Vi ses i dimman!






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Två underbara dagar.



Gårdagen var en underbar dag, inte mindre än min 20års dag! Väcktes tidigt på morgonen av mor och far som gav mig ett förskott på eftermiddagens firande. Fick presentkort på flera ansiktsbehandlingar, hudanalyser och shit som förhoppningsvis ska hjälpa mig på traven med mig äckliga problemhy. Vart en lugn och rätt skön dag på jobbet. Flickorna gjorde den ännu bättre när de bjöd på godsaker till fikat för att fira lite. Jannice fick mig att vika mig dubbel av skratt till hennes sjuka imitationer av hur killar dansar till låten "Alla som inte dansar". Jag lovar er, det skulle ni också göra! Haha.


Efter jobbet åkte jag direkt med Nissan till verkstan, måste fixa de yttre drivknutsdamaskerna, vad tusan det nu är. Sedan bar det av ner på stan för att köpa mat på Spicy Hot, mumma. Mitt val för dagen :D Sedan fortsatte firandet och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med alla de fina presenterna jag fick. Släkten hade skramlat ihop pengar som jag får använda när jag flyttar hemifrån, trisslotter och presentkort :) Familjen lyckades bra de också med spabehandlingar, fotoskrivare, parfymen The One från Dolce & Gabbana och ett Singstar! Päronen blev frälsta direkt och vi satt uppe och sjöng tills vi alla började tappa rösterna, haha. Jag tror inte att jag vann en ända gång?!

Fick väldigt många sms, telefonsamtal, mail och grattishälsningar under dagen. Mina vänner är underbara, tack alla! Ni är guld värda.


Idag, torsdag, är jag ledig från jobbet, wei. Hela dagen har vart uppbokad, vilket jag inte haft nåde alls emot. Klockan tio i morse var det dags för första stoppet, visningen av en etta på Kungsvägen som jag visat intresse för. Helt ok lägenhet, som just nu håller på att renoveras och kommer bli betydligt snyggare än den var nu. Jag fastnade såklart direkt, men jag är inte helt säker än. Köket och hallen var inga problem, någelunda rymliga, sov/vardagsrummet däremot var mindre än de sovrum jag har här hemma just nu och skulle i princip bara rymma min säng. Alltså skulle det inte finnas plats för övriga möbler så som soffa, bord osv. Är det värt de? Just nu känns det som att jag är villig att ta vad som helst bara jag slipper bo hemma en sekund till. Päronen däremot är väldigt skeptiska till att det är för litet för ens möbler. De har, till skillnad mot mig, inte sett lägenheten. Jag håller tummarna, jag klättrar snart på väggarna här hemma. Visst, något större skulle inte skada, men blir det så så får vi se det här som en så kallad "bra att ha medans jag letar efter något annat"-lägenhet.


Nästa stopp var på Wayne's där jag mötte upp Patrick för en födelsedagsfika. Snackade skit ett par timmar innan det var dags att byta ut sällskapet mot Ida. Vi hade bestämt oss för en dag med julklappsshopping, och det blev väl (som oftast) att vi spenderade de pengarna på oss själva. Vi började på H&M där vi i princip köpte upp halva butiken, bara för att kunna dra 25% på allt. Och det gjorde vi bra, sparade in över hela 500 kr! Åhléns, Gina, Indiska och Clas Ohlsson fick också klirr i kassan på min och Idas bekostnad. Tog ytterliggare en fika på Wayne's, och ja medger att jag är lite smått illamående och yr i huvet efter att bara ha druckit två latte & käkat en kaka till mat idag.


Dags att packa upp alla inköpen, städa lite och laga käk innan P kommer över. Vi ska trycka i oss all den överblivna smörgåstårtan från i tisdags är det tänkt! Tvivlar på att det kommer att göra mig mindre illamående, haha.



Trevlig Lucia allihopa!







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Det är läggdags för skämten, det är allvar i år ..



Just nu händer allt på en och samma gång, verkligen. Vad hände lixom!? Bloggen kommer därför inte som en första prioritet, vilket ni kanske märkt. En kort update;


Förra helgen ägnade jag mest åt jobb, fredagskväll och hela söndagen. Lördagskvällen var glöggkväll hos Ida, supermysigt. Gums hade vart så flitig och ägnat dagen åt att baka lussebullar :)

Eftersom jag jobbade 6 dagar i rad sen så blev veckan segare än vanligt, men så äntligen kom fredagen. Då var det julknytis med jobbet hemma hos Lotta. Hade inte så stora förväntningar på kvällen, och kanske var det bra, för den visade sig bli grym! Käkade julmat, drack lite, spelade Pingis, Twister, hade julklappsbyte och bara flummade hemma hos Lotta. Framåt midnatt beställde vi yngre en taxi ner till stan och avslutade kvällen på Nybron. Träffade så sjukt mycket människor som jag inte sett på evigheter, mysigt. Mötte upp med Patrick och begav oss hem till honom för efterfest, trodde vi ja. Vi däckade innan vi ens hunnit få av oss kläderna, haha.

I lördags hade familjen bokat bord på Grappa framåt kvällen för en liten förstart på mitt 20års firande :) Jag valde att gå på havstema den här kvällen och beställde in hummersoppa till förrätt och skaldjursrisotto som varmrätt. Mumma! Söndagen innebar min sista jobbsöndag, thank god. A dök upp från ingenstans och rörde om mina känslor, som vanligt..


Kände redan på lördagen att min hals inte riktigt var som den skulle. Söndagen på jobbet blev seg eftersom det inte blivit ett dugg bättre, tvärtom. Nu har jag stannat hemma från jobbet måndag & tisdag pga tokförkylning. Ikväll kommer släkten för att fira och jag ska göra mitt bästa för att hålla humöret uppe. Imorgon är dagen d, dagen då jag välkomnas till ett liv som vuxen. 20 år, shit! Skippar nog utgången imorn och laddar inför lördagen istället. Då är Emma från Gbg på plats i stan och vi ska visa henne vad Eskilstuna går för!

Alla som känner för att fira, är välkomna till mig på lördag! :D








Emma vännen, grattis på 20års dagen!! :D






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



OBS!

                             

Ni har väl inte missat Kanal 5's nya höjdarserie, Stridspiloterna?
Män i uniform, behöver jag säga mer..  

        
image199
(Foto från Kanal5.se)




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Emmène-moi aussi loin que possible!




image198

En dålig dag som den här älskar jag er mer än någonsin!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Were are you gonna sleep tonight?



Igår var det dags för den icke efterlängtade fredagskvällen då det stod jobb på schemat. Jag måste dock erkänna att det inte var så tokigt ändå, inte tokigt alls ärligt talat! Så mysig stämning, lite folk och tiden som bara flög iväg. Det var så lite att göra att jag kunde ta mitt pick och sticka redan 25 minuter innan utsatt tid, tack för den.


Drog hem och hoppade i annat än arbetskläder, tog mig hem till P och hade en väldigt mysig hemmakväll. Aw, han är ju bra fin den där! Låg och snoozade så länge imorse att jag nästintill missade min klipp och färgnings-tid hos Rosa. Skönt att äntligen få utväxten fixad.


Nej, nu är det dags att fixa till en outfit och spackel, sedan drar jag vidare på glöggfest hos Ida :D Blir nog nyktert, i vilket fall lugnare med alkoholen. Jag jobbar 8-5 imorn, suck..








K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer