-

California dreamin'




Nuläget är så typiskt Sofia i ett nötskal. Just när jag börjar känna mig som hemma igen, skaffat en inkomst, planerat det kommande året & för en gångs skull trivs med allt i min omgivning så tröttnar jag. Jag blir uttråkad, uttråkad av den svenska otroligt vanliga vardagen. Jag behöver äventyr, nya platser, utmaningar, ett annat språk & nya människor runt omkring mig. Jag behöver leva på riktigt, så som det är menat (enligt min mening) att man ska göra när man är ung. Jag behöver vara ung och dum helt enkelt! Drömmarna om Cali finns fortfarande där, och jag tror inte att jag blir av med dom förens jag har gjort något vettigt åt saken. Just nu är det bara frågan om när, var och hur. Är du med mig?


"Ta min hand, vi ska åt samma håll du & jag − härifrån!"

 


image79


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Tidsfördriv


Snodd från Melanie i brist på annat :)

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

17. Frida (89)
40. Melanie
37. Massimo
36. Jesper (Manpower)
48. Ronya
35. Mange
24. Johan
66. Elena
72. Dolores
54. Thias
21. Ida R

F: Har du pussat nummer 72?
S: Är påven katolik? Hon blir alltid så mysig efter ett par glas, haha.  

F: Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
S: Haha, han är min gruppledare på jobbet. Men idag skrattade vi lite extra när jag stressade honom i packningen.

F: När ska du träffa nummer 48?
S: Springer jag inte på henne på stan så blir det nog tills nästa klassträff lr fika på Waynes?!

F: Är nummer 54 söt?
S: Jag skulle ljuga om jag sa annat, en vän att räkna med!

F: Vad var ditt första intryck av nummer 35?
S: Oj, det var ju år & dar sen. Nu på senare dagar vet jag att han är en bra kille(?).

F: Hur träffade du nummer 17?
S: Träffade Frida första gången för en sådär 3 veckor sedan, då vi hade förfest hemma hos henne innan krogen. Jättetrevlig tjej!

F: Gillar du nummer 21?
S: Ida är underbar, och hon pratar så mysigt (gotländska)!

F: Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
S: Ja, men de var väl ungefär en månad sedan precis.

F: När såg du nummer 72 senast?
S: Jag brukar våldgästa henne på jobbet då & då, kanske två veckor sen sist? Imorgon är vi återförenade igen :)

F: Har du varit i nummer 66 hus?
S: Fler gånger än jag kan minnas, vi har växt upp tillsammans!

F: När är nästa gång du ska träffa nummer 24?
S: Kusin Johan.. hm, troligtvis på nästa fest :D

F: Är du nära vän med nummer 37?
S: Nja, vi håller kontakten över nätet. Han bor i Italien..

F: Har du gått på bio med nummer 40?
S: Absolut, nån gång, men jag kan inte minnas vad vi såg :S

F: Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
S: Gå ut och röjja en fredags/lördags/onsdagkväll? Absolut. Frida, jag & dansgolvet är en grym kombination :P

F: Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
S: Det vi pratat om på senare tid håller vi nog censurerat .. ;) Men annars, allt & ingenting!

F: Känner du nummer 48?
S: Ja, vi är gamla klasskompisar från gymnasiet.

F: Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
S: Det gör jag varje gång vi ses. Blir tyvärr inte alltför ofta!

F: Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
S: Vad jag vet har de aldrig träffats, men de skulle nog fungera rätt bra ihop.   

F: Hur länge har du känt nummer 35?
S: Känt och känt, han har vart storebrors vän sedan barnsben. Där nånstans på vägen lärde vi känna varann lite bättre..

F: Har nummer 17 ett förhållande?
S: Vad jag vet, nej.

F: Har du velat slå nummer 40 i ansiktet?
S: Haha, verkligen inte! Kanske om det var med en tårta ;)

F: Hur träffade du nummer 35?
S: Vi skulle kunna säga att vi hänger i samma "gäng"..


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Impuls!



För alla er som inte vet så råkar det vara så att jag har ett svart, kanske tragiskt enligt vissa, litet hjärta intatuerat på min vänstra handled, och det finns faktiskt en historia bakom det hela. Den lilla fläcken kom till en fyllekväll under springbreak i Florida. Säger inte bara den meningen saken? Vi satt tillsammans med våra nyfunna amerikanska vänner på hotellets terrass och snackade skit samtidigt som vi hällde i oss drickan. Jag är lite osäker på just den här biten, men när jag tänker tillbaka så tror jag att det var jag som kom på den här idén med att tatuera oss. Grabbarna var på, såklart, men hela grejen var egentligen att få våran nyfunna dumma amerikanska vän som vi tyckte var lite präktig, att göra en riktigt dum tattoo som hon sedan stolt kunde visa upp när hon kom hem till pappa igen. I grupp gick vi mot kvarterets så kallade huvudgata, bara i det hörnet på 50 meter ligger inte mindre än 4 tattooshops. Den här tiden på dygnet hade vi däremot inget större val utan fick gå in på det ända stället som fortfarande var smarta att hålla öppet, Bulldog Tattoo. Meddans killarna började smida planer satte jag mig snabbt i stolen och berättade om min tanke, och 1 minut senare var jag märkt för livet. Det vart inte alls vad jag tänkt mig, och gamlingen som märkt mig gick tydligen på så mycket medicin att han inte längre hade något tillstånd att göra just detta. Kul att ni berättade det för mig i efterhand killar! De själva slog lite mer på stort, gick steget längre och bjöd på varsin Playboybunny. Fanns det ingen tanke om diskret?! Timmarna gick, den lilla präktiga amerikanskan försvann utan ett ord eller märke på kroppen, rädd för vad pappa skulle ha sagt. Och där stod vid, dumma svenskar, fulla och nytatuerade..  
För varje människa som ser den lilla bläckfläcken på min handled lyder samma exakta konversation, såhär: 


(Beskådare) − Har då målat, .. eller är det en riktigt tatuering det där?!
(S) − Jo, den är riktig. En fyllegrej!
(Beskådare) − Oj, jaha.. (sneglar lite konstigt)
(S) − Det är ett hjärta (eftersom du inte verkar se de ändå)!
(Beskådare) − Ja, jo, de ser jag ju. Du måste ju inte behålla de i svart, eller, du kan ju alltid göra om den till något annat senare, exempelvis en..
(S) − Tack, men nej tack. Jag gillar mitt hjärta precis som det är(!!!).   


Hittills har jag bara mött en människa som tagit emot min bläckfläck med storm, kvinnan bakom disken på Gina Tricot. Hon har nämligen en likadan! Hon ska däremot bygga på sin, mycket vackert måste jag säga. Vi pratade länge om våra sällsynta små brännmärken, mm, vi lixom hade nått gemensamt. Mitt hjärta är ett minne för livet, från en av de roligaste upplevelser i mitt liv, från Springbreak 07 och för något som är alldeles för privat för att dela med sig av här. Jag vet ju som sagt inte med säkerhet vem eller vilka som läser min blogg.



Slutsats; I′m lovin it, och impuls är livet!



image75



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



It was all for the best?



Från 3, till 2, till 1..


image69



(Någon mer än jag som insett att blogg.se är totalt jefla sär!?)



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Maybe, you're gonna be the one that saves me?


Första och andra dagen på jobbet är avklarade, någon som känner för att ge mig en rejäl omgång massage? För er som inte visste, numera slavar jag för H&M, ja, slavar är just vad jag gör! Jag kände mig som en stackars barnarbetare någonstans i den mörkaste delen av Afrika ungefär. Där satt jag, och ett gäng andra som jag inte ens kommer att kommentera, och knåpade med våra otroligt (icke) avancerade prislappar. Kul? Nej. Pengar? Ja. Mitt i det mörkaste mörka anländer mitt arbetsschema för de kommande veckorna. Det var då ingen som tänkt nämna för mig att jag även ska jobba helger? Sucks, men jag får se det från den ljusa sidan, 100% ob-tillägg är mer än välkommet! Nej, lägg ner den negativa attityden Fia. Jag hade jälvig tur när det gäller utplaceringen, lön och det faktum att jag slipper vara nere på lagret och göra det tunga fysiska jobbet. Jag har ett jobb, som leder till cash, tack! Rasterna ägnar jag åt att spana in klädkollektionerna som hänger uppradade och fina på min våning. Oh, det bara kryper i hela kroppen på mig. Se men INTE röra..

image67

(You are the one, the one that lies close to me and whispers "Hello, I miss you quite terribly".  I fell in love with you so suddenly, and now there′s no place else I could be but here in your arms..)  


Och nu sitter duvorna på taket och knäcker nötter, igen. Jag pallar inte..



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Stockholm tur & retur!

 Helgen kom och försvann lika fort. Tog tåget till Sthlm på fredagsförmiddagen, träffade Jennco på direkten och styrde sen hem mot hennes omtalade Tyresö. Det blev familjemiddag på hemmaplan, Mojitos, utgång, trötta fötter och en relativt tidig buss/taxiresa hem. Enligt mig var det fullt av folk på stan den här kvällen, men Sthlmarna tyckte tvärt om och skyllde den sega stämningen på Båstad & Stockholmsveckan. Vaknade av solens varma strålar och det blev en dag vid poolen, första mötet med vännerna och bara allmänt ingenting. Tillslut fick vi arslet ur vagnen, duschade, spacklade, och handlade innan Lina (som var katt/husvakt) bjöd in till fest. Det blev en helkväll med tjejerna, god mat och bra stämning. Visst var det ett skönt gäng, men en hel del rövarhistorier i bagaget, precis som Jennco varnat mig för. Det visade sig dock tillslut att jag var den som var skitigast av oss alla som Lina så fint uttryckte det (internt skämt) ;) Jag och J lyckades pimpla strax över 3 liter vin på egen hand, och den är ju konstigt att jag inte visat minsta tecken å bakfylla idag! Vad var det egentligen som gick så snett efter onsdagens fylla? Vin är Gud, så äre bara. Reunion i Eskilstuna är givet!


         
J's nya pärla ;)


 
Imorn börjar slitgörat, pust och stön. Jag mår illa när jag tänker på mina fruktansvärt fula och omoderna jobbarkläder som jag så bestämt måste använda, fuck it. Tias är så snäll och försöker få mig att se de positiva med att börja slita igen, och ja, jag måste väl erkänna att det faktiskt finns lite klokt i de han säger. Klockan är nu strax efter 11, och jag inser att det numera är läggdags vid den här tiden.

Godnatt Sverige!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Reunited.


Idag är den fredag den 13. Vilken tur att jag inte är det minsta skrockfull..




Onsdagen började med lunch i Ängsholmen tillsammans med farmor, farfar och Helene. Broccolipaj smakade mumma, fikabröden, frukten och allt annat onyttigt likaså. Solen sken och vädret var sådär perfekt svensk, härligt att vara ute på landet och slippa alla avgaser inne i stan. Grannkillen kikade förbi en snabbis, och farmor försökte ännu en gång få mig att inse att han är ett kap. Måste säga att hon har nog inte helt fel farmor lilla ;) Onsdagskvällen betydde utgång med brudarna, en rätt så lyckad kväll måste jag erkänna! Förfesten hölls hos Frida, som också hon fick stå för matlagningen. Vi åt gott, drack, snackade en herrans massa skit & bara hade en typiskt tjejförfest :) Runt halv tolv traskade vi ner mot stan och Harrys som var målet för kvällen. Shakade våra ass, drack ännu mera och träffade en massa sociala människor som man inte sett och hört av på evigheter. Kul kväll, tack tjejer! Snubblade in i brorsans lägenhet runt 3 tiden, egentligen bara för att ta en kisspaus, men jag somnade så gott på vägen. Vaknade med en av de värsta bakfyllor möjligt. Why? Konstigt med tanke på att jag ändå var rätt stabil på benen kvällen innan. "Aldrig mer alkohol" var tanken (även denna helg, haha), vilken bullshit, nu väntar ju en helvild helg hos Jennica :D Väskan är packad, fejset är spacklat och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 12 så att tåget ska ta mig till Stockholm. Väl där ska vi cruisa i Jenncos nya pärla, Volvo 340, om den nu startar så att säga ;) Den lilla snorungen grät igår när hon gav mig nyheten om att hon fått en bil av sin mamma, en hemskt ful och vidrig bil tydligen, inte ens värd en kassettradio. Hur ska hennes klackar matcha med den skrothögen var frågan? Jag kallade henne skitunge, men själv ska jag väl inte säga så mycket, jag grät då jag testade mina nya arbetskläder igår. Att man ska behöva visa sig så ibland folk?!


 


Trevlig helg!  



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Give me some feelin', for cryin' out loud!



De senaste dagarna har flutit på som de flesta andra, jag har vart ledig i regnet meddans alla andra jobbadat och slitit. KUL! Firade mami som fyllde 47 år gammal på torsdagen, vilket betydde ännu mer sockerpumpat fikabröd. Bara tre år kvar tills den stora festen, då päronen blir 50. Då förväntar vi oss feta resan ;) Under kvällen började min älskling (läs laptop) säga ifrån. Började haka sig som den gjort x antal ggr tidigare och jag tänker; "Kanske är dags att göra en backup med alla mina otroligt viktiga bilder, filer och dokument, utifall att den kraschar igen. Men först startar jag om den och ser om problemet löser sig". Ajaj, det skulle jag inte ha gjort, väl avstängd går den inte att få igång igen, skärmen ville inte visa annat än svart. Var på Expert i söndags där jag fick lämna in den på service, 2-3 veckor skulle de ta; "Semestertider" hade killen i kassan som ursäkt. Han var också rätt snabb att fråga vad jag fasat "Jag hopas att du inte har allför mycket viktiga dokument sparade? Troligtvis måste vi ju tömma hela datorn på innehållet".  Puh, just nu känner jag att det inte är värt att engagera sig i vad jag hade där, då blir jag bara deprimerad. Baby, I′ll miss you longtime.


image55

Fredagen såg länge ut att bli en hemmakväll. Hörde från Brönsan att det vankades någon så kallad reunion med gamla klassen, men jag kände inte riktigt för de den kvällen. Eller kommer jag någonsin att göra de är väl frågan? Jag valde att stanna hemma till en början, kilade över till Thias vid 11 tiden för att spana in hans nya lya. Superfin lägenhet, liten, men fin! Får han bara dit lite möbler & annat som saknas kommer de bli alla tiders, perfekt för mig att hyra om han drar iväg till Australien ;) Klart att man tänker på allt. Slank ner en & annan cider och et par glas vin, nice. Kollade film, somnade på soffan och kom hem söndag vid lunch, haha. Hade lite roligt åt T som irrade runt (i sömnen?) där ett tag, haha.   

Lördagen började med att jag var fylletaxi åt päronen, låt oss istället kalla de förfesttaxi. Åkte hem och snyggade till mig lite, men huvudet och kroppen sa ifrån. Jag var alldeles för trött för att härja, så jag la mig på soffan för att få lite välbehövlig sömn. Slutade med att jag vaknade upp en halvtimma före midnatt! Jaha, de var den lördagskvällen. Satt vaken fram till tre tiden då jag fick ett samtal från Linda som ville att jag skulle komma till Ekberg på fest, jag skippade den också och la mig och sov istället. Däremot på onsdag, då ska jag och Linda skaka rumpa :D

Sitter just nu i brorsans lägenhet, eftersom jag saknar laptop och inte kan blogga från vår stationära dator hemma. Vet inte riktigt varför, men blogg.se vill inte fungera på det viset. Får jag lite tråkigt kan jag ju alltid sätta igång med städningen, eftersom brorsan lämnade en lagom förfestad lägenhet efter sig åt syster att ta hand om. Är det nu jag ska verka förvånad? Har ägnat kvällen uppkrupen i soffan med film samt OC-marathon i min ensamhet.  Har totalt missat säsong 4, och jag ger mig inte förens jag hört varje line, fällt alla tårar osv. Visst har jag nämnt att jag inte gillade slutscenen där Marissa dog? My God, give me some feelin′ for cryin′ out loud! Och de var just vad jag gjorde ikväll, jag har inte gjort annat än bölat under avsnitt 2 & 3, säsong 4. Tack, de behövdes lite känsla!

Morgondagen bjuder på lunch med de äldre ute i sommarstugan, samtal till Jennco angående helgen, shopping(?) och utgång med brudarna! Sugen att hänga på? På fredag bär det av mot Hufvudstaden där det återigen väntas utgång och en lördag med grillfest. Bakfyllan är som given! Älskling, du är verkligen hemma nu ;)  





 Framitiden börjar se ljusare ut, äntligen börjar jag få lite klarhet i saker och ting, puh. Jag vet
n ä s t a n vad jag vill ägna mig åt de kommande åren, vilken utbildning och vilka slags äventyr. Livet jag lever i nuet är kanske inte i bästa skick, jag är för bra på att trassla in mig. Spelet är svårt den här gången, det måste jag medge. Erkänner att jag fuskat lite på vägen i helgen, tagit den enkla vägen ut. Som tack har jag fått mitt straff, inte heller av den mysigaste sorten..



Tack & Godnatt



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Viva Las Sweden?



Igår, tisdag den 3 juli, fyllde Richard halvvägs till gubbe, 25 år gammal. Grattis såhär i efterskott storebror! ;D Det blev lite småfirande med fika, tårta, de närmaste & familjen. Av oss fick han en diskmaskin, v ä l b e h ö v l i g t, så slipper en annan slita mer ;) By the way så drar han imorn på 11 dagars semester, det innebär alltså att jag har ny bostadsadress. Iaf över helgen, kan vara skönt med ett avbrott från mor & far. Förfest hos "mig" i helgen?! 


     



Idag fick jag finbesök från grannstaden Västerås, Melanie kom till stan :) Det blev ett par timmar på stan, och fastän jag är luspank så var jag tvungen att stilla mitt (numera extrema) shoppingbegär med en söt sommartopp från H&M. Mellis köpte en liknande, fast ändå olik, så nu kan vi matcha :D Måste erkänna att jag gillar stuket på butiken grymt sedan ombyggnaden. Utbudet var inte heller att klaga på! Om jag ändå vore rik.. Lunchade på Spicy Hot, där jag faktiskt aldrig ätit förut. Kan rekommendera nr 4 starkt, mumma. Och mitt i maten får jag förfrågan om jag inte kan tänka mig att följa med till Piteå på en veckas semester?! Typiskt att det var den veckan då jag redan har planer. I annat fall hade det ju varit givet, inte minst med tanke på att Kennys (tydligen heta, trevliga & täta) kusiner ska med ;) Vi kom ju också fram till att jag kan behöva se mig lite om i Sverige, jag har hittills bara fått uppleva "mitten".

      image27

I skrivande stund sitter Patrik på planet till Las Vegas. Phu, jag är inte det minsta avundsjuk, nej nej! Det är bara det där med att jag saknar mitt Ft Lauderdale & Miami någe grymt, det kom jag på igår när jag såg klipp från "hemma" på tv′n. Det enkla, bekymmerslösa livet under solens konstanta strålar. Där shoppingen är billigare än billigast, vattnet i havet är knappt svalkande och människorna är sådär jobbigt övertrevlig.. LOVE IT! Men, det betyder inte att jag är klar med mitt älskade Sverige ännu, nope.

Tillbaka till ämnet; Just nu är läget kanske inte det bästa mellan oss två, det pajade nånstans på vägen i förra veckan. Sluta upp med din attityd, det biter inte på mig längre! Men i nuläget orkar jag dock inte bry mig om gnabb. Jag är sjukt stolt över dig, du är så värd det här. Någon mer än jag & far som kommer följa WSOP i år?


Ta hem miljonerna - Break a leg, hun ;D


image20





Nu ska jag göra mami stolt, dags att plocka fram dammsugaren!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Do people change?



OKEY, jag erkänner; jag är bloggberoende! Inte i den benämningen att jag skriver mycket själv, utan i den då jag tvunget måste snoka & uppdatera mig själv om vad som pågår i alla andras liv. Patetiskt?!



Så var ännu en (rätt intressant och känslomässig förvirrad) helg över och förbi. På fredagskvällen vankades (mini)grillfest på Mange, Carro & (snart) Thias innergård. För en gångs skull höll jag mig borta från maten, ovanlig, jag vet. Kvällen visade sig bli lååång och lugn, men rätt trevlig och helt klart godkänd ändå :) La inte huvudet på kudden förens vid halv 6 tiden på lördag morron, då det ,by the way, är alldeles fööör ljust ute för att kunna sova! Eftersom att en och annan cider hann med att slinka ner den kvällen oxå, så jag tackade faen då bakfyllan lyste med sin frånvaro.

Det blev en lite lagom lång sovmorgon på lördagen, snoozade mellan klockan 8 och 12, numera en favoritsysselsättning ;) Ägnade mig åt mest ingenting under dagen, fram till dess att Thias plockade upp mig vid 8 tiden då det bar iväg på party igen. Den här gången stod inflyttningsfest på schemat hos en gammal klasskompis till T. Vi minglade i timmar, trevlans, då det för min del innebar mestadels nya ansikten. Vi passade också på att bli lite småkära i lägenheten, den som hade vart så perfekt för min egen del tycker jag :) Klockan blev sent och vi begav oss ner mot krogen, fastnade dock på ännu en (för)fest på vägen tillsammans med grabbarna grus (Mange, Ekberg, Davve mfl) som vi stött ihop med utanför. Väl nere på stan vart det en lugn timma på Perrongen, inte direkt något att hurra för, så vi begav oss rätt fort mot fyllekäket ;) Då krogarna stängde träffade vi ungefär allt & alla vi känner, kul att se ännu flera (o)kända ansikten. Någon nämnde att jag bytt dialekt sen jag kom hem, hm, hade jag ens snackat med killen tidigare i mitt liv? Han verkade dock ha bättre koll på mig än jag själv, haha. Ramlade i säng runt 4..


En fråga som ekat i mitt huvud x antal gånger den senaste veckan är "Do people change?" (kan människor förändras, vilket jag tycker låter så mycket bättre när det sägs på engelska). Första gången jag såg frågan ställas i en blogg här på Internet så svarade jag snabbt för mig själv "Absolut, människor förändras, inklusive jag själv!". Är det verkligen sant?

Flera gånger den här veckan har jag ställts inför en rad olika situationer där jag tvingats välja. Utan tvekan vet jag att mitt gamla jag skulle valt den roligaste, "sköt dig själv och skit i andra", mest smärtfria vägen. Medans jag idag oftast tänker steget längre, ser redan innan konsekvenserna av mitt framtida handlande osv. Usch va vuxet det där lät :P Ja, men ni fattar vinken? Tack vare min egna utveckling på de planet har jag den här veckan lyckats undgå att göra saker & ting lite krångligare & mer invecklade än vad det vid det här laget redan är. Vi kan säga att jag har lärt mig av mina misstag..

Så finns de då människor som fortfarande, och säkert i all framtid, sitter kvar i sina gamla mönster, tankesätt och beteenden. DU har verkligen utmärkt dig den senaste veckan. När ska människan börja växa upp?! Men jag kanske inte ska klaga ändå. Det var tack vare min utveckling och din o-utveckling (kan vi kalla de så?) som jag tog hem det omtalade spelet ;D


Enligt min åsikt blir resultatet alltså; People DO change, guys DON′T!



Idag ska jag se till att få tummen ur och pallra mig till TP, hämta min sjal hos Frida med andra ord. Får se till att gå med blicken rakt ner i gatan, för hur mycket jag än skulle vilja så finns det inga pengar till shopping. Inte ens budget, sucks! Jag är i behov av ytterligare ett par tygskor i min samling, ett sött litet halsband eller kanske en tunika i min garderob utan plats :D Livet är bra hårt!

På tisdag fyller storebror 25 år, eller halvvägs till 50 som vi också kan kalla de ;D Mami blir 47 på torsdag och lilla farmor firar 70 på lördag.
Jises, den här veckan är livet inget annat än en fest!

image19
Saknar er grymt!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer