-

Göteborg tur & retur!



    


Den här helgen har utan tvekan vart något utöver det vanliga. Bestämde mig efter mycket om och men för att ta en lugn fredag, jag skulle ändå upp tidigt för att hinna med tåget på lördag morgon. Spenderade kvällen hos P, precis som alla tidigare kvällar i förra veckan ;) Övervägde starkt att stanna hela natten, vilket också blev till ett mysigt faktum när vi närmade oss småtimmarna. Hade ställt klockan på strax före sju, dock svårt att slita sig upp ur sängen och jag var hemma igen strax före åtta. Blev en snabbdusch, frukost och packa innan avgång vid tio. Efter en förvånansvärt smidig resa ner träffade jag Emma på stationen i Gbg strax efter ett. Så jäkla gött att se dig igen gumman! :D Åkte (nästan) raka vägen hem till Kungsbacka, Ytterby, Hållta(?), hälsade på mamma, bror och Linda och snackade lite skit innan det var dags för kvällen. Det blev middag tillsammans med Emma, Linda & Johanna, mumma. Och för att få upp stämningen ytterliggare också en runda "Ring of fire" (som egentligen heter något annat). Vi kan jämföra det med Usa's motsvarighet på ölspelet, vi var däremot strandsatta med vin, haha. Senare väntade utgång, och stället för kvällen vart Keybar. Litet, packat med folk men ändå riktigt bra! Var så otroligt skönt att vara anonym, omringad av okända människor. Vi skakade av oss alkoholens alla kalorier fram tills tre tiden på natten, sedan var vi tvungna att skynda till bussen som skulle ta oss hem för natten. Diggar så grymt att klubbarna i storstäder har öppet ända in på morgonen, något Eskilstuna kanske kunde ta och fundera över? Åtminstone fram till tre! Kom i säng runt klockan fem, efter en mycket lyckad kväll måste jag erkänna. Vaknade redan vid halv tre nästa dag, haha, vadå sjusovare? Emma är värre än mig ;) Verkade till och med som att vi sov oss över bakfyllan! Käkade frukost, snyggade till oss och styrde bilen in till Göteborg, Liseberg och julmarknaden för att vara mer exakt. Verkligen jättemysigt! Kvällen blev lugn, snackade och gick igenom minnen ända in på morronen. På söndagen sov vi ut, igen. Tog oss in till centrum vid lunch, gick ett par timmar på stan, spenderade lite pengar, sedan var det dags att säga hejdå. En dag till hade vart perfekt. Men vi ses ju snart igen, redan om två veckor :) Emma är verkligen guld! Tågresan hem var dock inte lika smidig som ditvägen. Förseningar, lok som inte fungerade som de skulle och en timma längre restid. Men jag kom hem iaf, och på tisdag väntade jobbet som vanligt..


Har jobbat tre dagar nu, och imorn (fredag) jobbar jag kväll, 14-21. Känns inte speciellt lockande, speciellt inte då jag även jobbar söndag 8-17! : ( Men, jag tänker på pengarna. Hörde lite smått från Ida & Elena att de planerade glöggfest på lördag? Låter inte helt fel. Nu ska jag umgås lite med bror som jag inte träffat på evigheter, käka mat och senare över till söt.





     


   


  
   


  
    


                                                                                                           Gokväll!

     


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



A monkey needs to dance, and so do you!



I lördags var vi då som sagt hemma hos Linda under kvällen. Jag & Ida tajmade exakt och var där på pricken halv 8, som det var sagt. Det har väl aldrig hänt förut? Haha. Vi käkade, snackade och började dricka lite smått. En kul kväll med brudarna helt enkelt! :) Rörde oss senare ner mot krogen, och den här kvällen blev det Lotus. Vi shakade järnet i ett par timmar Ida, Linda, Sandra & jag. Absolut bästa sättet att bränna kalorier på! När det var dags att ta sig mot garderoberna träffade jag på P, som jag sedan också drog med till brorsan där det vankades efterfest. Blev en väldig massa snacka och ingen verkstad, ändå kilade vi inte hem förens vid sjutiden på morgonen. Dagen därpå låg vi och drog oss i sängen ända fram tills fyra, myspys. Avslutade söndagen med filmkväll, och den här gången påbörjade vi ett Sagan om ringen-marathon. Måste erkänna att det är en av få "overkliga" filmer som jag faktiskt gillar. Och i den stilen fortsatte veckan, i måndags blev det film nr 2 och i tisdags del 3. Seeeeena nätter när man ska upp och jobba till sju, men det är det som sagt värt ;)



I helgen bär det av ner mot Göteborg och EMMA! :D Äntligen är bruden hemma, som jag har längtat. Tar tåget ner på lördag morron, flyttade min fridag på jobbet från tisdag till måndag så att jag kan få två dagar på plats och tar tåget hem igen måndag kväll. Ser så mycket fram emot den här helgen, ska bli gött och se dig igen, vännen ;) Sedan väntar fyra dagars arbete + fredag kväll och hela söndagen, pust. Därefter är varenda helg uppbokad fram till nyår med antingen jobb/nöjen. Känns bra med lite framförhållning för en gångs skull, det är i vanliga fall inte min starka sida ;)




         




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Do opposites attract?



Fredagskvällen vart i princip precis som jag tänkt mig, ett gäng maxade hockeykillar som såg till att fixa fyllan kanske lite väl snabbt? Bålen var sådär 50/50, vilket gjorde att även vi andra hängde på "fylleslaget" rätt bra. Alltid kul att festa med nya människor, träffade ett par riktigt intressanta ansikten får jag väl erkänna ;) Efter förfest, utgång, snabbmat & efterfest stapplade jag och Ida hem mot sängen, runt en sådär klockan 5 på morgonen. En annorlunda kväll, en bra kväll!


Lördagen fick bli en hemmakväll, en nödvändighet helt enkelt. Var planerat att vi skulle fira killarna, men de verkar ha gjort det rätt bra själv under fredagskvällen, hehe ;) Söndagen spenderades till större del i sängen, lyssnade på musik i timmar och gick igenom gamla favoriter. Finns det något bättre än musik? Tveksamt.

Framåt kvällen tog jag mig hem till P, en ny vän. Kikade på x antal filmer, lirade guitarhero och bara snackade inpå morrontimmarna. Gjorde en favorit i repris, tre timmars sömn innan jobbdags, haha ;) Ibland är det bara såå värt besväret. Veckan på jobbet har vart precis som vanligt, kanske lite väl lugn. Inget inhyrt folk på plats vilket verkligen märks, man får lixom mera gjort, snackas inte lika mycket ;)


Igår begav jag mig hem till P igen för att "göra ingenting". Vi hade bestämt oss att inte falla för grupptrycket den kvällen, haha. Kollade ytterligare filmer och bara flummade i timmar. Efter att ha vart vaken i 24 timmar pallade jag inte mer och kilade hemåt. Aw, han är fin den grabben, ..


Idag sov jag till 2, det händer väl aldrig?! Har fortfarande inte pallrat mig in i duschen, illa. Men det är dags nu, för om mindre än tre timmar ska jag infinna mig hemma hos Linda. Det blir en "girls night" ikväll, med taco, lite dricka och möjligtvis utgång kanske? Den här gången lovar jag att bättra mig med kameran. Jag är laddad till max! Dags att korka upp.


                                                                                                             Trevlig helg :D



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Det ska kännas att man lever!


(Skrivet igår, fredag)


I lördags var vi igång, igen. Fredagens lyckade utgång gav helt klart mersmak! Tog mig hem till Ida för att korka upp, snacka skit och ha en liten miniförfest på tre. Tessan hörde av sig vid niotiden och bjöd in oss till hennes bror Micke som även han hade förfest, och själklart hängde vi på. Hade en klockren kväll hemma hos honom tillsammans med både nytt och gammalt folk, mucho trevligt måste jag medge. Kom inte ner på stan förens strax före två, då vi nekades ingång såklart. Vilket såhär i efterhand kanske var smart, betala inträde och dricka för en kvart är ingen vidare ide. Ida och jag fumlade runt nere på stan i någon timma eller två innan vi snodde en taxi och kom hem till sängen. Världens kallasta natt, helt klart.


Efter full rulle och i princip ingen sömn i två dagar så fick söndagen bli något utav en "ligga i soffan framför tv'n och göra ingenting-dag". Avslutade helgens sista kväll tillsammans med A, som bjöd på film och myskväll :) Ännu en helg med toppbetyg!


I måndags började jag ju som sagt för H&M istället för att slava för Manpower. Inte så vidare stor skillnad, förutom att jag har lite andra arbetstider, får ha vilka kläder jag vill osv. Veckan har gått fort, trivs riktigt bra på min nya station :) Jannice, min andra hälft på jobbet, har även hos fått en visstidsanställning. Mycket bra tjej det där!


Efter jobbet samma dag blev det en helkväll hemma hos W. Vänner-maraton och en väldigt massa skitsnack, så mycket att jag inte begav mig hem förens vid tretiden på natten, oups. Kom i säng runt halv fyra, gick upp för att jobba halv 6. Jooo, jag var skapligt trött dagen efter på jobbet! ;) Sammanlagt blev det inte mer än 13 timmars sömn från och med fredag till tisdag, men, det ska kännas att man lever!


I onsdags blev det tid för lite (nödvändig) shopping efter jobbet. Köpte ett efterlängtat minneskort till mobilen bland annat, som senare väckte stor uppmärksamhet inne i 21'an. Inne i förpackningen satt nämligen larmet kvar och fick vartenda butikslarm att gå igång så fort jag kom i närheten. Efter mycket om och men fick jag hjälp av Securitasvakten, haha. Sedan vart den en och annan farsdag-present såklart, en tröja från h&m och nya jeans från Gina.


Annars har veckan sett ut som vanligt; jobba, äta (umgås), sova. Idag, fredag, är jag bjuden till fest hos W med alla jobbarkompisar. Kommer att bli en intressant kväll, haha. Jag har vissa aningar om hur den kommer att sluta ;) Tar med mig kameran, brukar vara dåligt på sånt, men ändå. Får inte glömma bort kusin Johan heller som fyller 21 år idag, GRATTIS! Imorgon ska vi fira pappa, kvällen oklar och på söndag fyller Tias och Winnerbäck är i stan. Full rulle, det gillar vi.




                                                                            Dags att börja ladda inför kvällen,

                                                                                                                               ciao!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Receptet på en lyckad kväll


I torsdags blev jag medbjuden av Ida ut till Tuna Park för en shoppingkväll. De hade nämligen öppet ända till klockan 10 på kvällen, och från klockan 6 fanns olika rabatter och erbjudanden i alla butiker. Var oerhört sliten efter jobbet, men jag är inte den som bangar när det kommer till shopping & bra umgänge. Impulsköpte ett par bruna stövlar utan klack(!) från Vagabond, fick även med mig en topp från HM och en från Gina. Som alltid ska jag först gå in skorna här hemma innan jag bestämmer om de är värda att behålla eller inte, hehe. Jag har inte råd att kasta pengarna i sjön just nu.


Igår var en riktigt bra dag på jobbet. Arbetade min sista dag för Manpower, går över till H&M redan på måndag. Nina var snäll och lät mig slippa två veckors uppsägningstid, tack. Från och med nu kommer fredagskvällar och söndagar ligga på arbetsschemat lite då och då, tyvärr. Mina 25% rabatt väger dock upp missnöjet över att jobba helger en hel del ;)


Styrde mot Årby och Idas (så kallade) jobb efter dagens slut, där vi gjorde upp de sista planerna inför kvällen. Åkte hem och bytte kläder, vände i princip i dörren för att åka ner på stan och handla mat på Spicy Hot och en jäkla massa dricka på Statoil. Fixad och klar begav jag mig till Ida framåt 8 tiden, dit Linda anslöt någon timma senare. Sakta men säkert tog spriten fart, även om det blev lite lugnare än vanligt, en kväll att minnas helt enkelt. Tog oss senare vidare till Idas vänner på Köpmangatan för ytterliggare lite preparty. Jag som verkligen längtat hela veckan efter dansgolvet var förstås ivrig att komma iväg. Så efter ytterliggare lite fix av frisyrer och flum med en GB-gubbe (haha) var vi äntligen på väg, i SNÖN! Ja, självklart skulle det börja snöa när vi stod i kön in till Nybron. Visst, jag älskar snö, men inte i mitt nystajlade hår, haha. Väl inne blev det en favorit i repris från förra årets brakfylla, nämligen Tequila Rose-shots. Linda och Ida trotsade och jag faller såklart för grupptrycket, ska dom så ska väl jag ;P Vi ägde dansgolven i ett par timmar, och jag hade en så sjukt rolig kväll ihop med tjejerna. Ni är verkligen guld! Vinglade hem i snöstorm efter stängning, lycklig över att ha fått tag i ett mycket efterlängtat nummer ;)



 


Btw, efter mycket diskussion har jag äntligen lyckats övertala päronen att inte göra sig av med Nissan, som numera istället tillhör mig :D En bra drag från min sida som ändå behöver en egen bil om jag ska bo själv. Ytterliggare ett hål att stoppa pengarna i alltså, bittersweet.





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer