-

Weekend update



Veckan har gått otroligt fort, speciellt jämfört med förra veckan som var olidlig. Roat mig tillsammans med Jannice de senaste dagarna på jobbet, riktigt kul tjej. Fick det positiva beskedet att jag får jobba även hela nästa vecka, till skillnad mot de flesta andra som bara fick två dagar, wei. Behöver verkligen pengarna, med tanke på att det troligtvis blir sista veckan på H&M på ett tag framöver. Tydligen behövs mindre folk de kommande veckorna, kanske att det blir mer framåt jul. Man kan ju alltid hoppas! Fick ett överraskande samtal på arbetstid, från Jennco. Nästa vecka ska hon arbeta i Västerås, vilket betyder att jag antagligen kommer att spendera x antal kvällar i grannstaden eller hon i Eskilstuna. Hon är absolut en favorit, en vän som lyser upp tillvaron rejält! :D


Direkt efter jobbet igår vart det en tripp till Vingåker Factory outlet tillsammans med brorsan, Johan och Emil. Köpte sammanlagt tre plagg, och summan landade på 1993 kr. Och de ska kalla sig outlet?! Hittade den efterlängtade svarta skinnjackan jag letat efter i över ett år, nya mjukisbrallor och en cardigan från Tiger. Kvällen följdes med två glas vin hemma hos Johan tillsammans med de vanliga. Kände dock av vinet ganska så direkt, inte på det vanliga viset, utan att jag höll på att somna sittandes, haha. Gick hem relativt tidigt och unnade mig en välbehövd natts  sömn.


 
Favoriterna, old & new one



Ikväll väntas lite vildare festligheter hos Johan, igen. Kanske en utgång? Det här är även Elenas sista helg i stan, my god, du kommer att bli saknad! Jag är så glad för din skull, vännen.

Nu väntar make, hår och så ska naglarna få lite ny lack. Vi ses i dimman mina vänner..


 







                                                                                            

Jag har glömt presentera er för vår nya skönhet, BMW 530i;


    




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Hello Sunshine!




Idag har vart en BRA dag, vaknat på rätt sida helt enkelt. Jobbet innebar en liten förbättring då jag slapp spendera hela dagen slitandes på call-off häng och istället fick sitta ner och ta det lugnt ett par timmar på märkningen. Jobbade bra ihop med Sandi som visade sig ha samma framtidsplaner som mig, nämligen att utbilda sig till hudterapeut. Vi hade till och med kollat upp samma skola att plugga på, och tänkt söka till samma kursstart, nämligen hösten 2008, intressant. Eftersom att jag är rätt så säker på att det är just det jag vill syssla med i framtiden när det kommer till den "riktiga" utbildningen så kanske det är värt att boka in ett besök på Gilda rätt så snart, och om jag gillar det kanske söka redan så tidigt som tills våren? Fast det är klart, man ska ju hinna få ihop pengarna också.
Spenderade sista fikarasten tillsammans med ett gäng sköna norrlänningar som alla är nya här i stan. En upplevelse i sig kan man säga, haha. Jag kan sitta länge och bara lyssna, norrländska är ju som balsam för öronen.



   




Efter jobbet åkte jag hem och tog en powernap, underbart. Ställde klockan på väckning 20 minuter senare, sen stack jag direkt ner på stan för att möta upp Ida. Tog en fika och snackade en hel massa skit, som alltid, haha. Hon är guld den tjejen. Konstaterade dock att Sveriges svar på Cinnamon Latte inte kommer i närheten av Starbucks, mitt älskade Starbucks! Emma, njut så länge det varar ;)





image129






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



It takes a fool to remain sane!



Ibland känns det som att vardagen står lite väl stilla just nu, jag blir så lätt uttråkad när vardagarna ser likadana ut och känner att jag behöver nya äventyr att sätta tänderna i. Men, ser jag mig om en gång till så inser jag att det just nu händer nästan mer än någonsin tidigare. Kanske lite för mycket på en och samma gång och att det är därför jag backar tillbaka? Tyvärr tänker jag inte dela med mig av alla dessa smaskigheter till er, något måste man ju hålla för sig själv (och för att skydda andra). Mitt i allt letar jag febrilt efter någon som jag kan börja kalla för "min". Jag blir tokig av att vara den enda singeln på marknaden, att alla andra har någon att mysa med i höstmörkret, speciellt alla de jag umgås med. Jag vet, det är inte värt att leta, det fungerar inte så. De senaste veckorna har jag nog haft större otur än någonsin tidigare på just den fronten. Men vad gör man inte..



I annat fall går mina tankar till Elena just nu, min bästa vän genom åren, som om bara en vecka ger sig ut i världen för att stå på egna ben ett par månader. Jag minns själv hur konstigt det kändes just innan man skulle sticka, alla dessa känslor. Ena stunden var man överlycklig, andra stunden fattade man inte vad man höll på med och hade gett sig in på, haha. Självklart kommer jag att ta en weekend eller två ner till Monaco för att hälsa på dig, vännen. Stan kommer att bli så tyst utan dig!




Idag är tisdag och löning, yes. Begav mig rätt snabbt ut till TP efter jobbet, shopping var tanken. Konstigt nog var jag inte på humör, vilket i princip aldrig händer annars. Blev mest en massa "nödvändigt", så som strumpor och underkläder. Ett par underbart snygga, svarta höststövlar fortsätter att lysa med sin frånvaro. Hittade de perfekta på Asos, men när det var dags att beställa fanns de bara kvar i brunt, typiskt. Kanske blir det Sthlm i helgen?




Och så är det de här med Winnerbäck. Imorgon (eller var det redan idag?) släps hans nya album. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska fixa biljetter till konserten här i Eskilstuna i November eller inte. Jag har sett honom live tre gånger nu, kanske det är nog? Jag måste erkänna att jag inte är helt såld på senaste singeln, nära, men inte riktigt. Ska du dit?











K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Miscommunication?



Veckan har i princip varit densamma som alla de andra veckorna den senaste tiden, jobba, äta, sova och sen börjar vi om igen. Först nu har jag börjat tröttna ordenligt på jobbet, de sista dagarna har gått så otroligt sakta. Unnade mig att vara ledig från jobbet idag, söndag, då det kan vara skönt med en hel helgs ledighet för en gångs skull. Fick däremot lite peppning igår då jag kollade kontot och såg vad lönen ger på tisdag. Man kan säga att de dubbelt betalda söndagarna lönar sig, så nu jäklar ska här shoppas!

Fredagen blev lugn, skönt med en hemmakväll, lördagen däremot fick gå lite vildare till. Förfestade hos brorsan, vidare till Wally och till sist en sväng ner på stan och in på Lotus. Betyget på kvällen i helhet blir den här gången väldigt bra, för en gångs skull så minns jag den faktiskt, vilket är ett framsteg bara de. Träffade på i princip allt och alla jag känner, slapp baksmällan och så blev det faktiskt ett och annat mjukhångel innan läggdags, sweet..




Timbaland feat. One Republic - Apologize





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



The person who said money cant by happiness, simply dont know where to shop!





Min ända lediga dag den här veckan valde jag att stanna hemma, på samma ställe där det oftast blir så att man även spenderar vardagskvällar. Det är cv'n som ska skrivas om och skickas in, jobb som ska sökas, det ska städas, rensas, målas naglar och så skrivas lite i bloggen. Mycket som borde vara klart innan imorgon, eftersom jag därefter inte kommer att ha överdrivet med tid över igen förens fredag kväll (!). Efter någon timma eller två har mitt "duktiga" jag dock redan spårat ut. Jag finner mig själv surfandes inne på Asos, H&M och Nellys hemsidor, för att redan börja spendera vad jag inte ens tjänat in såhär långt. För att inte tala om alla de roliga klipp man kan hitta på älskade Youtube. Där blir jag kvar i x antal minuter som tillslut bildar ett par timmar. Skärpning! Fortsätter jag i samma takt som den senaste veckan kommer min egendom på kontot aldrig bli något annat än plus minus noll. Jag har funderat på att öppna ett sparkonto, men det kanske får förbli en underbar tanke? Klockan är nu ett på natten, och jag inser att jag ska vara fixad, klar och framme på jobbet om bara sju timmar. Suck, då var den här lördagskvällen förbi..




image128





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



500 mil söderut ligger ett Sverige i miniatyr..



 En veckas solsemester på Teneriffa är över, och tiden gick allt för fort. Jag hade gärna stannat ytterligare en vecka, eller varför inte två. Det är länge sedan jag skrattat så mycket som jag gjort de senaste dagarna, länge sedan jag verkligen kopplade av så pass bra. Nu måste vi få leva i en evighet, för visst är det så att ett gott skratt förlänger livet?

Tack Ida för en underbar vecka, du är guld värd!





Redan på flyget ner började det roliga då vi fick en något egen människa bredvid oss. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte vara elak, men en sak som jag nu är säker på är att smaken är definitivt som baken, delad! När vi nådde vårat mål, Sunwing Resort Fanabe i Playa de las Americas, var det redan mörkt och vi ville inget annat än att få komma snabbt upp på rummet. En receptionist som inte verkade hitta speciellt bra själv förklarade fel väg vilket gjorde att det tog säkert en halvtimma och mycket extra kånkande på våra resväskor innan vi slutligen hittade rätt. Såhär i efterhand kan vi skratta åt de ;) Alla veckans dagar såg sedan i stort sett likadana ut; upp vid niotiden, frukost, pressa vid poolen fram tills skymning, plaska i poolen, upp på rummet en timma, käka middag på någon mysig restaurang & så avslutade vi med en tur i butikerna. Hotellet var underbart, vi kunde inte ha begärt bättre boende. För en gångs skull slapp man skämmas över att vara den som är blekast vid poolen; jag säger bara engelsmän! Med ett hemland där solen aldrig skiner så kan ni nog räkna ut resultatet själva, groteskt många gånger. Tyckte ändå att jag höll min budget hyfsat, inga onödiga utgifter. Förutom (de enorma mängder) mat & godis som jag tryckte i mig så gick jag bara loss på en söt liten lackväska och två parfymer, duktigt om jag får säga det själv. Vore jag tillräckligt hurtig skulle jag berätta om allt roligt som inträffat genom veckan, men jag är rädd att ni inte kommer att förstå, och att ni definitivt inte kommer att skratta som vi gjort! Internt är bra, det får mig att se tillbaka och le. Skönt med en riktigt tjejsemester, snacka mängder av skit och att slippa tänka för ett litet tag. Tillbaka i ett dömande Sverige är det bara att ta fram ansiktsspacklet, raka benen och äta sunt igen. Powerwalks någon?


image115








Redan igår var jag tillbaka där jag hör hemma, sju till fyra på H&M's centrallager. Ser fram emot morgondagens sovmorgon, som jag bara får en av den här helgen, eftersom jag inte är stark nog att kunna tacka nej till ett erbjudande som att få jobba söndag till fredag. Frida, jag ska tänka på pengarna!




 




Vid det här laget har ni alla med säkerhet redan sett vad det blev av Brittans performance på Mtv's VMA i förra veckan. Detvar inte bättre än att jag ville skaka om henne och skrika "Va håller du på med, ryck upp dig för faen!" Tar vi bara bort bildbevisen och inriktar oss på hur det lät istället så måste jag säga att... jag gillar de! Vad tycker du?






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Psykbryt




image109




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Life is what you make it,



Igår kunde ha vart en riktigt bra dag, om jag inte envisats så mycket med att förvandla den till en påse skit. Jobbade 8-17, bra pengar, men visst är det alltid lite sorgligt sådär sista dagen på jobbet? Åkte hem till brorsan efter jobbet, la mig på soffan och kollade en usel film. Tyckte synd om mig själv för att jag var tvungen att kolla på filmen helt ensam en blåsig kväll i september, för att jag inte har någon vid min sida, för att du inte vill ha mig så som jag suktar efter dig. Efter timmar av självömkan, choklad och sorgsen musik insåg jag hur patetisk jag faktiskt är.


Idag har jag unnat mig en sovmorgon, snoozat i timmar och spelat hög musik på stereon innan jag ens rört mig ur sängen. Favoritsyssla om något! Regeln sa att jag måste vara uppe och igång innan tio, jag flyttar gränsen till elva istället, jag har ju trots allt fram till två på mig. Då ska jag hämta upp Ida, så bär det av ner på stan för att fixa de sista inköpen innan resan. Kanske är dags att kolla upp vad som finns på kontot, har jag överhuvudtaget pengar att slösa?


 

 
 
Sunwing Resort Fañabé



Under kommande vecka kommer det att vara strängt förbjudet att höra av sig till min mobil, varken samtal eller sms kommer att vara speciellt välkommet. Om det nu inte är livsviktigt, du kan tänka dig att stå för räkningen eller du är han som lyser upp min dag det där lilla extra ;)



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Välkommen höst



Som jag längtat efter fredag, helg & sista dagen på jobbet. Riktigt så blev nu inte fallet. I torsdags när mina humörsvängningar var som värst ringde Nina från Manpower. Hon undrade så snällt om jag inte kunde tänka mig att ställa upp och jobba en sista söndag, även om fredagen skulle vart min absolut sista dag på H&M. Snäll som jag är kunde jag inte säga nej, extra cash i oktober är ju inte heller fel, så jag ställer upp. Efter en mentalt väldigt hård vecka kände jag för att dränka mina sorger (och synder) i ett par glas vin igår kväll. Begav mig mot Elena med humöret som äntligen var på topp igen. Sarah & Sara, barndomsvänner, fanns på plats och det blev många skratt under kvällens gång när alla gamla minnen drogs upp. Kvällens negativa är dock att jag numera dricker vin som om det vore vatten, illa.



Ikväll ska jag kila över en sväng till Ida där det vankas fest. Blir dock lugnt för min egen del, jag som tar mitt jobb på allvar. HAHA! Hittills har jag klarat av att inte komma bakfull till jobbet en enda gång, så vi kör en favorit i repris även den sista dagen tänkte jag.

Efter söndag kommer måndag. Dagen då jag har en massa att göra, småpyssel, inköp och packa inför resan. På tisdag, på tisdag, på tisdag..



Och idag kom svaret på varför jag vart så upp och ner i humöret de senaste dagarna..


image102

Timbaland är Gud.



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer