-

Money well spent!



Okey, jag erkänner, mitt shoppingbegär är tillbaka. Allt som behövdes var att ta det där steget in på HM i helgen, sedan så var det kört. Idag på väg hem från jobbet kände jag suget efter att spana in Cerveras stora "50% på allt"-rensning. Butiken ute i Folkesta ska nämligen stänga, och därför ska allt bort. Plockade upp min kära mor och någon timma senare hade jag investerat i en underbart vacker lampa och den fruktskål jag letat efter länge. Ordinarie pris låg runt 1000/800 kr, så det var ett kap med 50 % vill jag lova!! Mamma fick med sig en lampa hon också, lite porslin och en present till papsen. Åh vad jag längtar efter att få packa upp alla nya inköp i min egna lägenhet, inte långt kvar nu. Väl hemma stod matlagning på schemat, och idag bjöd jag på Baconwok med ris, mumma. I övrigt har dagen vart otroligt lång och tråkig, jobbet hade ihjäl mig. Eller var det de få timmarnas sömn inatt som var den verkliga orsaken?!



      


Nu, tillbaka till Frölunda-Färjestad matchen där Frölunda leder med 3-0 efter första perioden ;)




(En grym gammal goding)




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



Du behöver aldrig mer vara rädd.



För en gångs skull hade jag inte den där "fy faen för jobbet"-ångesten igår som alltid annars brukar infinna sig någon gång under söndagskvällen. Efter förra söndagens Wallanderfiasko bestämde vi oss ändå för att ge den här veckans Wallanderfilm en chans, och den var betydlig mycket bättre! Nästan lite läskig, sådär så att till och med P vart lite så skraj och kröp nära. Men jag är inte den som klagar ;) Han gör mig lyckligare än på länge..

Idag var en riktigt bra dag på jobbet, tiden bara flög förbi, det bästa var att jag slutade redan klockan två. Har fått ett och annat gjort, ärenden, posten, jag har stått för maten och nu ikväll har jag fått ensam hemma-tid som jag uppskattar sååå mycket. Då gör jag sånna saker som får mig att släppa allt annat, rensa tankarna lite, som att finslipa hela musikmappen och korrigerar namnen, mapparna osv. Tokig? Nja, jag är bara en lite av en perfektionist.
 

       


Nu ska jag invänta mannen som jobbar sent innan det är dags att hoppa i säng! Gonatt mina vänner..





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Dagen efter,



Igår var en helt klart godkänd kväll, lagom mängd alkohol, underbara vänner och ett nytt uteställe. Vi började kvällen med förfest hemma hos Sara, en gammal kompis till Ida. Skönt att träffa Ida gums igen, känns som att det var ett tag sen :) Framåt midnatt drog vi ner till krogen där det däremot var för fullt för att ens komma in, så det fick bli att besöka Raw för första gången. Blev faktiskt väldigt positivt överraskad av det stället, varför har vi aldrig vart där förut?! Efterfesten hölls hos Ida, kom därifrån strax efter 5 imorse, phu. Vaknade dock strax före åtta av att någon snarkade så fruktansvärt bredvid mig(!!!), så nu sitter jag här, rödspräng i ögonen och i behov av ytterliggare ett par timmars sömn. Jag måste säga att jag blivit betydligt bättre på att balansera den rätta mängden alkohol nu för tin, kanske lär jag mig av mina misstag ändå? Eller så är det kanske för att jag verkligen sett den negativa inverkan alkohol har på oss människor, något jag märkte av tydligt senaste igår.. Hur var eran lördagskväll?

Nu, dags att käka frukost!




En av mina absoluta favoritlåtar!


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Min mor är inte den smartaste i alla lägen,



Nej, som sagt, min kära mor är inte den smartaste alla gånger. Idag tog jag en runda på stan för att inhandla vad jag behövde inför kvällen på HM. Med en P som stressade på mig och fullt med folk i butiken nere i city gick det relativt fort, fick bara med mig ett plagg som inte fanns på listan. MEN, ikväll behöver jag en vit, kortärmad och INTE genomskinlig t-shirt att ha på mig. Men nej, just den glömde jag bort såklart. Fikade istället med grabbarna på Kaka, och efter det vart loppet kört eftersom butikerna stängt.
När jag väl kom hem övertalade mor mig att åka ut till TP eftersom hon såg hur hispig jag var när jag "inte hade någonting att ha på mig" till kvällen". "Jag betalar!", sa hon. Det skulle hon inte ha sagt. Shoppoholicen i mig kom rusande tillbaka, och "jag ska bara ha en vit basic t-shirt"-inköptet slutade med en nota på ungefär 1300 kr... Tack HM att jag iaf har den fina 25% rabatten!


I övrigt har den här veckan vart nästintill perfekt. Har vaknat med ett leende varje dag, kan det bero på att det äntligen börjat ljusna? Kolla här nere vilken soluppgång jag möter varje morgon påväg till jobbet, underbart.

Igår kväll vart en lugn och skön hemmakväll i min ensamhet med paj och Gossipgirl-marathon. Somnade strax efter 11 och fick en välbehövlig natts sömn. Nu däremot är partyhumöret på topp, dags att börja ladda inför kvällen. Efter cirkus 4 helger på den i princip nyktra sidan (mmm, jag har VERKLIGEN skärp till mig) så är det dags att korka upp. Ha en underbar lördagskväll mina vänner, det ska iaf jag ha :)  



image272


Eftersom de som jobbar på Åhlens har rabatt på de övriga företagen som Åhlens äger, såsom Kicks och Lagerhaus, betyder då det här att jag kommer få viss rabatt på Monki!?

http://sydsvenskan.se/ekonomi/article306632.ece




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Living in denial?!




De två senaste månaderna har jag kännt mig sådär väldigt duktigt, eftersom jag helt tvärt satt stopp för min shopping, vilket vart som en drog för mig. Jag vet inte vad det var som hände, men helt plötsligt fick jag bara nog av att se alla oanvända plagg i garderoben som fortfarande har pislapparna kvar. Kanske var det när jag räknade summan av kardemumman? Usch ja, rysliga tanke. I vilket fall, de senaste dagarna har det där begäret, ni vet "jag vill ha, ge mig, jag vill HAAA, GE MIIIIG!!" börjat smyga sig tillbaka. Jag är faktiskt i behov av en ny väska, ett par fräscha skor och jeans i mängder. Kanske en och annan kjol, topp och vårjacka oxå.. men de kommer i andra hand. Mitt nya addiction för att få tag i alla dessa läckerheter kan kännas igen vid namnet Tradera.com. Oh, i love it. Tradera is the shit! Där hittar jag allt, till halva priset av vad det kostar i butik. Vilket oxå leder till att jag handlar tre gånger så mycket, eftersom jag tänker "Äh, men det här var ju superbilligt.. kanske ska man ta en till i en annan färg?!". Mmm, just de, man ser inte hur pengarna bara flyger iväg. Det är just vad som hänt mig nu. Bara de sista två veckorna har jag handlat upp tusentals kronor genom internet! Inte konstigt att jag står emot alla frestelser på stan. Här har jag gått och klappat mig själv på axeln för att jag är så duktigt.. Tvi på mig själv, en smäll skulle jag ha!!







(Ett fåtal av mina senaste inköp...)







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Eh, what?



Vad är det alla snackar om på sina bloggar, att det snöade häromdagen?! Jag har då missat det totalt, eftersom jag gått i vårjackan den senaste veckan. Inte en flinga snö har jag sett. När inträffade det här?!


image263



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer