-

"Tänk att jag bara är 21, .. och du är typ 25!"



Ännu en helg har passerat, och jag är mer än nöjd med innehållet. Fredagen blev lugn, därför blev lördagen det motsatta. Började som sagt dagen med ett väldigt skönt (iaf efteråt) Bodypumppass som gjorde sig påmint i kroppen hela dagen. Blev sedan ett par timmars shopping, lunch (lr var det middag?) och skitsnackande tillsammans med fina Tessan. Begav mig hemåt där det vankades förefest med ett helt gäng grabbar i ett par timmar, för att sedan hoppa i en ny outfit och bege mig hem till Tessan för girls night. En väldigt lyckad kväll full av skratt, prat, vin och Guitar Hero. En timmes härjande på Harrys innan stängning var pricken över i'et och det var längesedan jag hade en så lyckad kväll! Tack vännen, du är guld :)

Igår tog jag och mannen tag i oss själva och utförde lite ärenden på stan. Besökte bland annat Facino där Frozza.se visade upp sina senaste tillskott på hemsidan, nämligen Rock by Sweden Åsitas som är smycken designade av Laila Bagge. Jag har sett smyckena och gillat dom tidigare på hemsidan, men jag lovar att de var så mycket snyggare i verkligheten. Jag vill ha allt, haha! Här är ett par av mina favoriter;



 

Gillar ni vad ni ser? Håll utkik i bloggen den närmaste tiden. Snart kommer du ha chansen att vinna presenkort på just smycken från Rock by Sweden Åsitas här hos mig :)
 





 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Pump it up!



Det var länge sedan jag var uppe såhär tidigt på en lördagsmorgon. I vanliga fall är det dagen då klockan inte ringer och jag unnar mig själv en välförtjänt sovmorgon. Men idag, icke! Påt igen bara. Bodypump med brudarna klockan tio och jag är laddad .. ska bara vakna först ;) Träningsvärken från tisdagens pass gör sig fortfarande påmind, vilket måste betyda att jag är i väldigt bad shape just nu, haha. Vad gör vi ikväll? Oj, nu vart det bråttom, måste kila. Ciao!






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Now I ain't sayin' she's a gold digger.



Den här veckan har mest varit en stor dimma känns det som. Jag har varit sysselsatt nonstop men ändå känns det som att jag inte fått någonting vettigt gjort, och imorgon är det redan fredag igen. Inspirationen till att skriva är som bortblåst, precis som solen såhär års. Det kanske ni har märkt?

Idag känns det åtminstone att jag lever i varenda liten del utav kroppen tack vare att Ida fick med mig till gymmet i tisdags. Vi körde på stenhårt direkt och körde på Bodypump passet, härliga grejer. Det är konstigt att man kan känna sig så taggad efter bara ett pass .. och så pass vidrig träningsvärk, haha. 

Dagens arbetspass kunde mer liknas med ett 6 timmar långt besök hos en psykolog, så som jag och min fina vän malt om våra stackars "problem". Det är skönt ibland, frustrationen lägger sig.. även om det bara är för ett tag. Och igår fick jag föresten chansen att morsa på den här snubben. Ser ni vem det är?












 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



It's gettin late, but I dont mind.



Idag mår jag minst sagt som jag förtjänar, vilket betyder att jag hade en jäkla kul kväll igår! Haha :) Det började med att tjejerna kom över hit där vi värmde upp med vin och mycket skitsnack. Några timmar senare började folket helt plötsligt att strömma in och vi bestämde oss för att skippa utgång och fortsätta festen rakt över gatan i stället. Blev ännu en sen natt då jag ramlade in här hemma runt 5 tiden imorse. Tack för igår brudar! Tyvärr får ni inga bildbevis, jag tror inte att det skulle upskattas om jag la upp vad jag nyss hittade i kameran, haha. Nu, dags att röja upp här hemma, käk och dusch så är jag snart på topp igen. Ciao!









K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



What you waiting for?



Sitter i min ensamhet och väntar på att girlsen ska dyka upp. Ikväll är det nämligen vin hos mig :) Känner mig lite alá 80-tal, håret är stort, fjädrar i öronen och markerad midja .. lr? Laddar upp med ett andra glas vin och en av mina absluta favorit låtar som alltid får mig på humör .. 







  



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Meet me halfway





Ikväll ska jag svänga mina lurviga till den här sköningen!








K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



"Hatkärlek"



De senaste veckorna har jag haft en helt otrolig "Fan vad jag saknar Florida"-ångest, helt sjukt. Jag går och dagdrömmer hela dagarna på jobbet om mitt underbara andra hem. Om alla roliga kvällar med brudarna, dagarna på beachen, springbreak med grabbarna, rollercoasters på Universal, jetski i kanalerna, stekheta dagar nere i Key West, shopping i Miami osv. Har kikat tillbaka i min resedagbok och hittade det här inlägget som jag tycker passar så bra in på min hatkärlek. Plus ett par bilder :)



2007-06-04 21:01 Boca Raton, FL, USA


"Jag kan verkligen inte beskriva med ord de känslor jag har i min kropp & knopp just nu, men jag ska göra ett försök och så för ni se själva om ni kan på nått sätt kan tänka er in i min situation ;)

När jag skrev sist var humöret på en ganska så jämn nivå, och jag längtade hem helt enkelt (som ni säkert märkte). Allt jag gjorde vara att försöka få dagarna att gå, allt för att komma så snabbt till dagen D som det bara var möjligt. Idag är det måndag, en vecka kvar i paradiset, och jag vet fortfarande inte om jag ska skratta eller gråta. HELA TIDEN argumenterar jag mot mig själv om hur vida jag älskar/hatar det här stället, och jag vill hem/eller egentligen inte över huvud taget! Här kommer några punkter;


Vad jag älskar med att leva i Florida/USA:

- Jag älskar att allt är oversize, mat, dryck, hus, människor, haha. Du får så mycket mer för pengarna!
- Vädret är ju underbart, solsken 365 dagar om året kan ingen klaga på, framför allt värmen! Jag har inte använt en tjocktröja sedan i december förra året & att man när som helst på dygnet kan sitta ute utan att frysa.
- Att allt handlar om yta, lite av den golddigger som jag faktiskt är. Jag gillar att MER än var och varannan bil här är en Hummer, Porsche, Mustang, Corvette, Lamborghini, Cadillac (Escalade!), Limousine, Lexus osv osv.
- Människor är så otroligt mycket trevligare och utåtriktade här. På så sätt får man nya kompisar lite här och var, som i snabbmatskön, provrummet på Marshalls, stoppljuset vid korsningen 441/Glades osv. Ingenting är omöjligt!
- Att köra automat är väldigt skönt när man måste stanna vid ett rött trafiklyse var tionde meter, då man kan sitta med ena benet ut genom fönstret, eller varför inte köra med vänster om man blir trött i högerfoten? Något jag själv faktiskt testar på då och då, haha ;) Att köra bil i det här tempot, 4-, 5-, 6-filiga vägar, svänga mot rött osv är något som passar min körning rätt bra. Det går lixom lite mer framåt här än hemma!
- Shoppingen är (gör en Tilde de Paula) otroooligt billig! Kläder, butiker & shoppingcenter finns i mängder, det finns lixom inget slut. Tyvärr gör det de i plånboken…


Vad jag ogillar med att leva i Florida/USA:

- Jag gillar inte att allt ska behöva vara så oversize, vem behöver dom överbevisa? Och all denna maten på tallrikarna går bara till spillo då vi kunde mata de hungriga i tredje världen istället.
- Man blir så otroligt trött på att det inte finns några årstider här, det är bara sol sol sol, varmt, varmt, varmt året runt, varje jefla dag! Hur dumt det än låter, man tröttnar på att vara under solens starka strålar konstant! Jag vet inte hur många gånger jag kollat ut genom persiennerna i mitt sovrumsfönster för att fråga mig själv “Jaha, vad är det för väder idag då?!”, och alltid får jag samma korta svar “SOL”. När slutar man förvånas?
- ALLT handlar om yta, inte minst människan. Har man inget att visa upp, nej, då existerar man inte. Har man inte ett mansion med havsutsikt, tre, fyra bilar i garaget eller en bästa vän som är plastikkirurg, ja, då kan du räkna bort dig själv från gästlistan!
- Att köra bil! Rödljus precis ÖVERALLT, HELA TIDEN! Rusningstrafik, förseningar, gamlingar som inte kan köra, människor som inte vet hur man använder blinkers osv osv. Folk kör som biltjuvar här hela bunten, vilket har orsakat ett antal nära döden upplevelser under mina månader här…
- Människor är så otroligt framåt & utåtriktade här, det går till den gränsen då det bara blir tooo much! Människor, killar speciellt, har väldigt svårt att ta ett NEJ, att ens förstå innerbörden av ordet. (Jag saknar våra svenska, charmiga, trevliga & goa killar!!)
- Shoppingen däremot har jag inget negativt att komma med…

Någon mer som förstår att jag är förvirrad?! Jag har helt enkelt en slags hatkärlek för landet jag numera kallar för mitt andra hem.. "




Bäst!


Swedish girls


Deerfield beach


Deerfield beach



Bror och jag softar i poolen



Brorsan och Mange leker av sig


Utekväll i Miami



Nattdopp i poolen







                                                                    Någon som är på en tur tillbaka?




 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



Wishlist ..



Jag är forfarande som ett litet barn när det kommer till födelsedagar, speciellt min egen. I år hade jag bestämt mig för att försöka växa upp, men det gick inte. Önskelistan är längre och betydligt mer exklusiv än vanligt, oups! 






 

♥ Ytterliggare 3 st vitvinsglas ut Iittala seriern som jag älskar
♥ Möjligtvis en ny plattång, inget måste
♥ Lårhöga stövlar från Topshop
♥ En mixer från OBH Nordica, valfri färg
♥ Systemkamera för tydligare minnen och semesterbilder
♥ Biljetter till Winnerbäcks turne som pågår för fullt + boken med alla hans låttexter
♥ De perfekta platåpumpsen från Friis & Company
♥ Babyliss Icurl
♥ Carolina Gynnings nya bok, Ego Woman
♥ Hanky Panky, klassiska men även nya modeller
♥ Massor av rosa eller röda rosor
♥ Och sist men absolut inte minst, min stora kärlek, Balenciagan!






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 4 kommentarer



Lilla, lilla du ♥



Först och främst; Grattis till Natta, Micke och lilla Tilde som igår blev storasyster till Tuva. Hon valde att komma av bara farten. Jag hoppas att ni mår bra allihopa och att vi får träffa er snart! :)



Idag är en knepig dag. Har en massa inspiration och säkert ett tiotal inlägg på lager, men jag får inte fram ett ord. Därför snodde jag en lista, bara så att ni får något att läsa ;) 


Nämn något som gjorde dig glad igår: Min sambo


Vad gjorde du kl 08 imorse: Plockade kläder på H&M

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kikade igenom dagens blogginlägg av olika människor

Det sista du sa högt: Hejdå, ses imorn!

Det senaste någon sa till dig: Det gör vi

Vad har du druckit idag: Vatten, en kopp choklad, vatten och sedan ännu mera vatten

Vad var det senaste du åt: En mandarin som bestod till stor del av kärnor

Vad var det senaste du köpte: Vi veckohandlade igår, så mat.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Grå, som allt annat i vårt hem ;)

Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och kallt. Skulle tippa på att det regnar oxå

Godaste glassmaken: Aw, glass är ju min last, helt klart. Jag kan inte välja bara en, jag väljer alla!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, eftersom jag vart med om det själv.

Sover du tungt: Första halvan av natten väldigt tungt, vid tre börjar jag vakna med jämna mellanrum för att kolla klockan, när den sedan ringer så sover jag som en stock igen, haha.

Drömmer du mardrömmar: Ibland, ja.

Trivs du med ditt jobb:  .. ja, jag gör väl de.

Favoritklädsel: Totalt nerklätt, som mysbyxor och ett linne, eller uppklätt till max. Jag gillar faktiskt inte vardagskläder, även om det är de man oftast klär sig i.

Favoritlåt just nu: Oj, den var svår. Just nu är jag inne på Winnerbäck igen. Blir alltid så glad av ”Jag vill gå hem med dig”

Vad ser du om du tittar till höger: Bokhyllan och soffan som vi måste bli av med. Någon som vill köpa?

Vad gör dig glad just nu: Musiken, mina vänner, kärlek och att jag får två veckors semester från jobbet när jag vill under januari i utbyte mot min julsemester, yey!

Vad ska du göra härnäst: Sätta igång med dagens middag.

          
Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Lat, skulle gärna hänga här i soffan hela kvällen.

Favoritgodis: Kryptoniter, i alla former och färger!

Kläder just nu: Svarta jeans, vit/svartrandigt linne. Jobboutfit!

Sommarplaner?: Lååångresa till Usa med familjen. Oj vad jag längtar.

Hur många kuddar sover du med: Jag börjar med två, sedan en, men så hamnar jag alltid nedanför kudden tillslut, haha.

Spelar du något instrument: Nope, men jag hade en kort karriär som blockflöjtsspelare när jag var yngre.

Morgon eller nattmänniska: Shit, jag är varken eller numera. Mitt på dagen kanske, får man säga så?

Vad är viktigast för dig: Min familj och mina vänner

Är du kittlig: Ja, men bara när P kittlar mig. Inte alls annars, konstigt.

Snarkar du: Hur ska jag veta de? Men tveksamt.

Stjärntecken: Skytt

Äckligaste insekten: Nattfjärilar i alla dess former!

Längtar du mest efter just nu: En solsemester, långt, långt bort från verkligheten. Och att få gå och lägga mig ikväll och veta att jag har en lååång sovmorgon imornbitti :)









K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Gammal vänskap rostar aldrig!




Magkänslan stämde bra in på lördagskvällen, som blev en av de roligast på väldigt länge. Och jag har mina underbara vänner att tacka, för det är varken alkoholmängden, vädret eller klubben man går till som gör kvällen, utan helt klart sällskapet! Det var så kul att få träffa "gamla gänget", det händer tyvärr inte allt för ofta nu för tiden. Även om det var månader sedan man sågs sist så är snacket precis på samma nivå som då, vilket är LÅG! Haha ;)
Vi började kvällen här hemma, jag, Tida och E. Drack nog knappa flaskan var innan vi begav oss över gatan till T som firade sin födelsedag i efterskott. Efter ytterliggare en flaska vin, lite Pasoa och ett par shottar (i drinkformat för E's del) Tequila Rose bar benen av ner på stan och in på Harrys. Vi, en trio, avslutade kvällen med kebab och ett par timmars efterfest (mer efterhäng) tillbaka hos T. Var inte i säng förens strax före klockan 6 på morgonen, trött men lycklig. Tack E för alla underbara minnen vi skapar tillsammans. Du är verkligen en på miljonen, tajt som en cykelslang ;) HAHAHA! 



  
   


 

 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Somebody to love

 

 

 

Vad tycker ni om Leighton Meesters (Gossip Girl-Blair) sångdebut? Inte allt för pjåkigt måste jag erkänna.

 






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



I gotta feeling..

 

.. that tonight's gonna be a good night ;)


Sitter här i min äntligen inköpta morgonrock och myser i min ensamhet. Försöker smida lite planer inför kvällen, och det verkar finnas en hel del att välja på om man säger så. Just nu lutar det år att bege sig rakt över gatan för födelsedags/avskedsfest. Innan det tänkte jag dra mig ner på stan för lite H&M shopping. Det är bra rabatter på mascara och hårspray den här veckan, så med extra rabatt får man passa på.

Det vart en sen men ganska så bra kväll tillslut igår iaf. Var mest soffhäng med en massa trevliga konversationer tillsammans med vänner på msn som jag inte har hört av på väldigt länge. Det är så skönt att ha vänner som man ibland inte pratar med på ett halvår, men när man väl snackar igen så är allt precis som då. De som alltid finns kvar så att säga .. riktiga vänner :) Intog inte sängen förens vid halv 3 tiden tror jag, tröttmössan.

Nu ska jag hoppa in i duschen, skrubba och göra fin. Sedan väntar bamsefrukort innan jag ska iväg och spendera. 




                                               Var tog all den fina snön vägen som föll inatt? Stora som cornflakes..







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



I told you so?







Varför ska det vara så svårt för vissa människor att tala sanning? Det gör så oerhört ont att få reda på hur det egentligen ligger till av någon som egentligen inte ens har med saken att göra, att bli förd bakom ljuset och att känna sig dum för att man inte fattade själv. Ett litet knapptryck kan göra en så enorm skilnad, och tänk om jag inte hade gjort det, då hade jag inget vetat .. kanske var det menat så? Förmodligen. Jag vill bara stänga av alla känslor jag har just nu, fokusera på mig själv och vad jag vill och vad jag behöver. Men det är svårt. Jag tittar ner på min handled och ser de ingraverade orden om att jag ska leva i nuet, fånga min dag .. ett löfte till mig själv. Därför stänger jag den här helgen av mina känslor, från och med .. NU!














K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



I-landsproblem!




Aaaah, va arg jag blir. Fungerar Nelly.se för er? Hos mig har det inte gått att komma in på Nyheter de senaste två veckorna, jag blir bara direkt skickad till babykläder!! Samma sak hos er? Fick mejl om den hemliga rean som startade igår oxå, men inte ens den fungerar att komma in på .. blir bara direkt skickad till barnkläder igen. Suck!




                                                                                                      Could this be a sign? Haha, I'm kidding






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Sthlm by night.


I lördags morse blev det tidig uppstigning, make och styling inför en heldag i storstan. Tog tåget mot Älvsjö klockan 12 och mötte senare upp mina två arbetskamrater som gjorde sälskap på Hälsomässan. Vart verkligen positivt överaskad av allt den hade att erbjuda och skulle mer än gärna haft ett par timmar (och sedlar) till till övers. Vi provade allt som gick att prova från träningsredskap, naturgodis, handkrämer, spikmattor och vibrationsmaskiner. Med mig därifrån fick jag ett talande(!) hopprep (..behöver jag säga att jag är lättlurad?) som räknar kalorier osv, en träningsdvd och en träningdagbok. Ångesten börjar redan krypa sig på och jag har en känsla av hur den där dakboken snart kommer att börja eka tom. 

Vi tog oss vidare in mot söder där vi mötte upp resten av gänget. Började med fördrink på Kellys för att sedan ta oss till Garlic and shots där det bjöds på buffé, shottar, poledance, fotografering och allmän förfest. När alla var mätta och belåtna väntade Vampire lounge (Ötsgötagatan 41) som helt klart är ett ställe som ni alla måste besöka innan ni dör. Bara deras drinkar är to die for! Till sist vart det avslut på Kellys igen, där vi i kön in fick bevittna en otäck krock, innan det var dags att ta det sista tåget hem. Sammanfattningsvis, en grym dag i storstan!



           






 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



Elsas mode!










Det var inte bara en massa kläder och farsdagpresent som fyllde kassarna när jag kom hem från Tuna Park i fredags. Nej, det blev en liten runda inne på Akademibokhandeln oxå där jag brännde allt för mycket cash. "Men ibland måste man ju bara unna sig .." var min ursäkt. Blev bland annat den här godingen, Sofi Fahrmans debutroman Elsas mode. Har bara sett bra recensioner om den hittills och det sjukt snygga omslaget på Sofi kan man ju bara inte tacka nej till. Jag kan gå runt i bokaffärer i timmar och bara kolla på vackra omslag, jag älskar helt enkelt böcker och att få fylla upp våran halvtomma bokhylla här hemma. Den här ska påbörjas ikväll :)






K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



TGIF





I vanlig fredagsordning såg jag till att få gå hem redan klockan två från jobbet. Det har blivit en liten lyx i vardagen :) Tog mig hem och började förbereda för morgondagen genom att tvätta mitt löshår (ja, de måste oxå vårdas) som jag hoppas fortfarande ska passa imorgon eftersom mitt hår blivit mörkare efter mitt senaste frisörbesök. Passade även på att testa mitt nya uppblåsbara fotbad från Frozza.se som jag bara ä l s k a r! Hur underbart är det inte med fotbad? Verkligen underskattat. Ska föröska göra det här till en vana, jag som alltid annars går omkring med så äckliga fossingar. Nu ska jag frächa till mig och sedan väntar en tur till Tuna Park. Måste inhandla farsdagpresent och en outfit för imorgon. Vad ska ni göra ikväll mina vänner?


Bild från Frozza.se




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



In 3 years from now, I'll be looong gone.



Idag var det dags för gruppmöte på jobbet där vi alla skulle få oss en smärre chock. Våran (omänsklige enligt många) gruppledare berättade för oss att han nästa vecka kommer att sluta sin tjänst och att vi då kommer att få en ny gruppledare. Hade de här hänt för en sisådär 5 - 6 månader sedan hade jag hoppat jämfota av lycka, men nu vart jag nästan lite besviken.. av egoistiska själ. 

De senaste månaderna har jag verkligen visat framfötterna på jobbet och J har föstått vad jag går för, visat att han tror på mig och gett mig större ansvarsområden osv. Vad kommer att hända nu, när vi får en ny gruppledare som inte alls har någon som heslt uppfattning? Jag kommer att få starta om på noll såklart. Det känns väldigt surt måste jag medge.

Tur är väl då att J inte försvinner speciellt långt bort, utan stannar i företaget och kommer att arbeta med rekryteringen för Sveriges alla H&M butiker. Han vet att mitt mål just nu är att få komma till butik och att få lära mig den delen, det har jag tjatat om länge. Den här sista veckan ska jag se till att han ställer upp som referens till mitt framtida cv, på det viset kanske jag kommer lite närmare mitt mål iaf.

Men i slutändan är inte målet att få arbeta i butik, nej, men att få erfarenheten som behövs för att sedan kunna jobba sig uppåt. Alla de jobbansökningar jag kikat på kräver nämligen att man ska ha butiksvana. En dröm vore att få arbeta på presskontoret eller möjligtvis med inköp på något vis. En bra sak med H&M är att de oftast bara rekryterar innifrån, alltså anställer människor som på något sätt redan arbetar inom företaget. Det får tiden utvisa ..


Nu ska jag packa på mig vinterjackan och stövlar och ta mig ut i det ruskiga vädret. Ska det här kallas för snö föresten? Måste åka med bilen till verkstaden då mina vindrutetorkare har fått för sig att sluta fungera. INTE OKEJ i det här vädret. Tror ni jag såg något påväg till jobbet i morse när det regnade och var kolsvart? Nej. Håll tummarna för att jag klarar mig vid liv hela vägen dit och tillbaka, tack!  







 


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Jimmy Choo for H&M!


Ja, som ni alla vet så är ju just nu Jimmy Choo gästdesigner för H&M. När jag för första gången fick höra nyheten på jobbet måste jag medge att jag tappade andan för en sekund och mitt hjärta slog en liten volt. Det har varit en sky helvetes massa skriverier om de här skorna i bloggvärlden, men jag måste säga att den här gången är jag inte imponerad. Till en början fick även vi på jobbet bara se kollektionen i bild där den gör sig väldigt bra, men efter att för ett par månader sedan fått klämma och känna på alla skor så måste jag medge att jag blev mäkta besviken.

Det finns ett par, eller kanske två, som når upp till förväntingarna. De andra är i stil med vad du kan hitta på Din Sko eller Skopunkten. No offence, jag handlar själv mina skor där, men när man köper ett par skor för över tusenlappen signade Choo så förväntar man sig mer än så.

Nej, hade ni tänkt inhändla något signerat Choo, så satsa på någonting ur kläd- eller accessoar kollektionen. Det är där ni hittar godsakerna!















K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Celebration!





Mitt upp i all stress igår på jobbet kom jag på att det i förrgår var våran årsdag, igen. Haha, andra gången vi missar det nu av två möjliga. Har inget minne av att vi gjorde något speciellt förra året och samma visa blir det i år igen. I stället var vi bara lite extra snälla mot varandra. Jag tvättade exempelvis min sambos alla kläder som jag sedan vek fint och hängde upp, tvättade sängkläder och fixade käk. Haha, vilken present. Men jag tror att han blev nöjd :) Tänk att vi nu är inne på vårt tredje år tillsammans. Det är stort, iaf för mig :)


Bara två dagar kvar på jobbet innan det vankas helg och festligheter. På lördag ska nämligen jag och ett gäng arbetskamrater ta oss upp till Stockholm där vi först ska gå på Hälsomässan i Älvsjö. Ska bli väldigt kul, speciellt då flera av de skolor jag funderat över att söka kommer dit och visar upp sig. Det är alltid lättare att kunna prata med folk öga mot öga och ställa frågor på det viset än att läsa en massa text på nätet tycker jag. Efter mässan bär det av vidare in till Söder där vi möter upp resten av gänget för buffé på Garlic and Shots. Det är en resturang som har vitlök i all sin mat, och då menar jag verkligen ALL. Det har vitlök i förrätter, varmrätter, efterrätter (ja, i glassen!), kaffet och till och med i ölen om du vill! Helt sjukt, men ska bli roligt att prova. Det har även 101 olika soters shots, mums, haha. Om benen sedan bär drar vi vidare ut i natten! :) Vad ska ni göra i helgen?

 

 

 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Crush

 

 

 

I flera år har jag kollat videor på Youtube där Esmée Denters sjunger covers. Tycker att hon är så otroligt duktig. Det är så häftigt att hennes karriär började genom att hon la upp sina egna videor där hon sjunger på Youtube, och idag släpper hon hitsinglar. Coolt! Just den här videon är lite extra speciell. Som flera av er vet så har jag alltid haft en liten crush för Justin, och Esmees verison av hans låt i den här videon är bara så fin. Och det klockrena kommer i slutet, när han uppenbarar sig själv. 

 

 



Och hur söt är inte den här lilla killen när han sjunger Chris Browns With you tillägnat Esmee? Aawwww.




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 4 kommentarer



Bad romance



I fredags blev det en lugn kväll här hemma. Jag och P fick i oss lite mat innan vi båda däckade i soffan framför en film. Vaknade inte förens vid två tiden igen då vi tog oss in till sängen och sov ytterliggare en sisådär tio timmar. På lördagen vart det en sväng på stan, en tur hem till mor och far för att hälsa på släkt och lilla söta William och sist en kväll på Grappa med gänget. Hade tänkt att det skulle bli utgång, men kroppen sa ifrån. Tack ändå mina vänner, mycket trevligt :) Avslutade kvällen hemma hos Johan med lite nostalgi från förut i form av Twister.

För ett par dagar sedan fick jag överta min mors gamla sovrumsgardiner. De där mörkgråa jag beställde från H&M Home vart inte direkt någon höjdare. De var så kraftiga och mörka och tyngde verkligen bara ner rummet ytterliggare. Igår tog jag tag i saken och skruvade upp gardinstången ordentligt samt satte upp mina nya ljusa fina gardiner. Å vilken skillnad sen! Sovrummet fick verkligen ett lyft. Nu känns det bra att komma in där, betydligt mysigare än förut. Tänk vad lite textil kan göra ..  

I veckan ska jag ta mig ner till Panduro på stan och köpa kedjor till mina nya ljuslyktor som även de ska upp i sovrummet. Känner mig produktiv (heter det så?) just nu, och när jag ändå är i farten så passade jag på att beställa hem en klänning som jag tänkt ha till nyår. För en gångs skull ska jag inte vara ute i sista minuten ..










K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer