A good good night.



Igår vart en riktigt rolig kväll med ett och annat inslag av den seriösa verkligheten. Började kvällen hos Sandra och därifrån tog sig jag och Tessan ner på stan för att skaka rumporna lite. Först vart det en drink på Bishops tillsammans med trevliga pojkar, sedan en sista timme på Harrys. Borde inte krogen varit öppen en timma längre eftersom att man ställlde om klockorna inatt? I vilket fall, tack för en trevlig kväll, och för att jag slipper baksmällan idag, haha :) Tessan, vi kör en fika i veckan så vi får avsluta vårat väldigt seriösa samtal! ;)

Sitter nu här i min ensamhet och håller på att dö av hunger. Fattar inte varför jag alltid ska vakna så tidigt när jag har druckit?! Trycker i mig hårda mackor med massa smör och ost i väntan på att älsk ska vakna så att vi kan åka iväg och käka. En riktigt flottig kebab vill jag ha .. ;)


Fortfarande i gårdagens smink och kläder, mysigt Fia.



 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



  Tessan

Tack själv gumman. Hade jätte trevligt igår trots ett par pinsamma tårar, men shit happens and the you move on! Vi får ta och ses i veckan och snacka mer. Vi hade ju tydligen en hel del att prata om visade det sig =) Men jag har inga planer iveckan, så hör av dig om en dag som passar dig bäst när vi kan ses. Massa kramar till dig

2009-10-25 21:28:33
  sara - alicias mamma

sv : Okej, attans jag som tyckte den verkade så god :(

Nej den smakar typ bara nejlika :S

Hoppas allt är bra med dej! Kram

2009-10-26 06:20:06 http://saralovdahl.blogg.se/



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!