-

.. and it hurts with every heartbeat.





Idag säger en sång mer än tusen ord,








K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



I wanna be rich and I want lots of money, I dont care about clever I dont care about funny



De senaste dagarna har jag blivit rent ut sagt besatt av Lily Allens musik. Jag bara älskar henne! Kan lyssna i timmar utan att tröttna. Det är nog framförallt hennes texter som gör hela grejen, så brutalt ärliga. Därför var det en chock när Ida berättade att hon tydligen inte ska göra fler skivor, utan satsa på skådespeleriet istället?! Better not be true.


























K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Liten kräftskiva.



Igår kväll var en mycket trevlig kväll. Det var som sagt liten kräftskiva hemma hos Micke och Natta :) Precis en kväll i min smak, lagom med folk, lagom med dricka, mycket skratt och kom i säng inte allt för sent så att jag är pigg idag. Äntligen fick jag och Natta våra efterlängtade kräftor, haha. Det spelar ingen roll hur mycket jag tvättar mina händer, jag luktar kräfta lång väg. Fotades hej vilt, som alltid när Micke är i farten, och jag antar att det kommer att läggas upp på Facebook. Usch, jag verkligen avskyr Facebook. Avskyr att ha bilder på mig själv ligga ute på nätet (som jag inte valt själv) och att bli taggad till höger och vänster, kaske låter larvigt, men tänk att det kommer att finnas där för all framtid. Har precis tvistat lite med sidan Pixbox angående ett konto jag hade där för många, många år sedan. Hur jag än gjorde, tog bort kontot och raderade bilder, så fanns fortfarande alla mina bilder synliga när man googlade mitt gamla användarnamn. Hate that shit! Men efter ett par mejl till dom så ska förhoppningsvis allt vara borta nu. Tack och lov.. Well, tillbaka till igår. Tack för en mysig kväll kära vänner!






Jag hoppas ni inte har något emot att bli taggade på min blogg ;)







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Shape up, ffs!



Senaste tiden, typ senaste året/åren, har jag blivit allt mer bekväm av mig, på ett sätt jag inte gillar. Kollar jag tillbaka på gamla bilder från gymnasietiden ser jag en helt annan Fia än vad jag ser idag. Det var spraytanning, acrylnaglar, löshår, klackar, dyra kläder och ca 10 kg mindre Fia. Idag är det blek hy, ofixade naglar, slitet hår, tygskor, extrakilon och Gina Tricot. Vart tog jag vägen? Jag älskade att klä upp mig, vilket jag numera avskyr. Ja la ut tusentals kronor bara på mitt hår varje år, och nu orkar jag inte ens styla det lilla jag har längre.
På den tiden gick jag enbart i klackar, tror att jag till och med vid ett tillfälle inte ägde ett enda par platta skor. Nu kan jag inte ens gå i mina älskade höststövlar längre, pga att jag är så ovan. Det mest knäckande är att jag inte längre kommer i de träningsbyxor jag köpte i våras för att "komma i form", och att jag faktiskt tycker att mina stålhetta på jobbet är ett av de mest bekväma par skor jag äger.


Jag saknar mitt gamla jag, mitt självförtroende och mitt hår, haha. 




När vi var sunkigare är sunkigast, finaste och jag, Hultsfred 08

                                                                    

                                                        

                                                              Nu, dusch!

 





 





 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Fredagsmys med mig själv.




Äntligen efterlängtade fredagskväll. Hur fasen kan man lyckas försova sig när man börjar klockan 12? Jodå, det var precis vad jag gjorde idag. Inte så att jag kom försent till jobbet, nej, men så att det vart lika tidspressande som vanligt denna morron. Jag som hade tänkt betala räkningar, äta frukost i lugn och ro och kanske hinna blogga lite innan jag hoppade in i duschen osv. Nu vart det snabbdusch, utan frukost och 1 minut på Sveaplan för att hinna få med mig någe käk till jobbet. Kanske säger det mig att min kropp fortfarande är full av baciller och behöver all den vila den kan få. Känner att halsen fortfarande gör ont och har börjat svullna upp igen. Får inte sabba morrondagen! Stannade på Ica på vägen hem från jobbet, handlade lite inför morgondagen och så kräftor såklart. Självklart hade de bara 1 kilo svenska kräftor kvar för 279 kr(!!!), så Ida och Emil, ni kan gärna få dela med mig om ni vill. Jag hade tänkt mig ett paket turkiska för dryga hundralappen.



                                              Såhär tänker jag spendera resten av min kväll











K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Time flies.



Jag har inte haft någon lust till att skriva de senaste dagarna, eller rättare sagt inte någon ork. Deckade i tisdags efter jobbet, och har varit död sedan dess. Däremot har jag & min feber ändå varit på jobbet, allt för att pleasa min boss. Idag mår jag däremot bättre, en bra dag med kort arbetsdag, fika med finaste Ida och shopping med finaste pojkvän. Kvällen fick sig en liten sorgsen törn, men som efter några tårar, tack och lov, slutade bra. Jag är så lyckligt lottad med så fina människor i mitt liv. 

Imorgon har jag en efterlängtad sovmorgon, jobbar 12-19. Efter det blir det att shoppa kräftor med tillbehör inför lördagens lilla kräftskiva som äger rum hemma hos Natta och Micke. Jag står för sallad och hattar, haha, kreativ som jag är. Det är inte en godkänd sommar förens man har haft en kräftskiva, så de så (även om den äger rum i slutet på september). 

Annars skulle jag tippa på en relativt lugn löningshelg. Kanske blir det en skymt utav E och lilla Judith? Ser iaf fram emot ett par timmar på stan i min ensamhet, den här gången utan gnällig pojkvän som bara vill hem. Finaste lämnar mig nämligen för Helsingborg den här helgen. Därför tänker jag nu spendera mina sista vakna minuter tillsammans med honom. 

                                                 

                               
                                                                         Vad gör ni i helgen?







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

 

 

Idag har det rent ut sagt kliat i fingrarna eftersom jag haft sådan lust att skriva. Precis som det alltid gör när jag är arg, ledsen eller tankspridd och måste få utlopp för mina känslor. Jag hade lätt fått ihop en hel bok vid det här laget om jag hade haft tillgång till datorn under jobbdagen. Det är nu jag egentligen inte borde skriva någonting alls.

Just idag är jag arg.. och rädd. Jag är rädd för någonting som inte ens hänt än, något jag inte ens vet om det  kommer att ske. Och själklart blir det inte bättre av att jag ligger och väntar på att det ska inträffa heller. Jag vet att jag måste ta tag i situationen. Men det är svårt, speciellt när det kan betyda att man förlorar det käraste man har. 




 





                                                                                    Nu ska jag inte yttra mig mer för idag.





 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Aldrig mer.



Idag kan jag lugnt säga att jag mår som jag förtjänar. Jag borde lärt mig vid det här laget att man inte ska köpa en 3 liters bag in box om man vill minnas kvällen, haha. Men det var en trevlig kväll med vännerna, och jag måste säga att det här med sällskapsspel är verkligen underskattat. Jag har aldrig varit ett fan, men det är ju faktiskt riktigt roligt. Speciellt då alla fått i sig ett glas eller två :)


Hittade precis ett gäng videofilmer på mobilen från igår, och min ångest vart ju inte mindre direkt. För det första trodde jag att jag mindes allt, men det här visade motsattsen, haha. Nivån på våra samtal är skapligt låg och jag var nog rätt odräglig om jag får säga det själv. Usch, vad pinsam man är. Vad hade ni för er?





 





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 5 kommentarer



En dag bland alla andra.




Blev inte mycket av den där planerade shoppingen. Gjorde "misstaget" att i sista stund fråga P om han skulle med, och självklart sa han ja. Haha, det låter kanske väldigt elakt, men ni vet hur det är att shoppa med pojkvännen. Han står där utanför butikerna och trampar och suckar, inte vill man prova något för man blir stressad av att veta att han väntar osv. Kanske var det bäst ändå, såg så mycket fint så det hade nog bara blivit dyrt. Det vart att hämta ut gardinen till köket, systemet och sedan bara ett snabbt varv inne på TP. Kanske gör ett nytt försök imorn om baksmällan möjligtvis lyser med sin frånvaro. Ikväll tar jag mig över till Linda & Hanna, blir vin och lite fest skulle jag tro :)

Igår vart en lugn hemmakväll, vilket var precis vad jag kände för. Tryckte i mig snabbmat och gav mig på det här med bloggdesignen. Vad tycks? Inte så stor förändring, men betydligt roligare jämfört med hur det såg ut innan. Äntligen börjar jag förstå innehållet av alla stil/kodmallar, vilket underlättar. Blev en del letande efter resa oxå, men det är ju så sjukt dyrt runt jul/nyår. P säger att vi kan vänta och ta en sista minuten, men där får jag lite panik som de kontrollfreak jag är. Jag vill veta att vi SKA åka, inte ta ut min betalda semester för att kanske bli sittandes här hemma i två veckor. Då arberar jag hellre, känar lite extra pengar runt jul. Det mest intressanta just nu är dock Dominikanska republiken. Hyffsade priser, om man väljer att åka i November förstås. Det blir att kolla upp med våra arbeten på måndag. Hoppas, hoppas. 











 


K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Help me, please!



Jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig med en sak. Jag är absolut ingen inredningsdesigner, även om jag älskar inredning. Jag har så himla svårt att få ihop det själv, speciellt här hemma. Nu har turen kommit till vårat sovrum som behöver gardiner. Vi har tre vita väggar, och en grå fondvägg. Mina garderober är högblanksvita och säng + byrå är i ek. Vad skulle ni då välja för färg på gardinerna? Först tänkte jag att lite färg skulle ju kunna vara kul, men jag hittade inget som föll mig i smaken förutom två väldigt tråkiga gråa nyanser från H&M Home. Men det kanske blir för mycket grått tillsammans med fondväggen? Eller kan man beställa dom och sen liva upp med färgglada kuddar och saker i fönstren? Ge mig lite tips! Vad skulle du göra?

 


Till köket däremot, som oxå går i vitt och grått (precis som resten av lägenheten) har jag fått arslet ur vagn och beställt en väldigt grön och fin hissgardin. Har dock inte fått den än, och måste medge att jag är lite orolig för att det kommer att se groteskt ut när den kommer på plats. Den är lixom väldigt mycket "sommar" i färgen, och som vi alla vet, nu är det höst. Dock blir det en färgklick, som jag tror behövs.

 

Jag har alltid gillat det här med inredning, men får som sagt aldrig riktigt ihop det själv. Har svårt att se en helhet framför mig, vad som matchar med vad osv. Den här sidan Styleroom.se är en given favorit när det kommer till inspiration. Där skapar man sin egna profil med album från sitt hem. Jag kan sitta och kolla runt i timmar. Roligast är det när man hittar någon som håller på med ett renoveringsobjekt där man får se före och efter bilder. Så mycket man kan göra! En dag ska jag oxå.. 





 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



Thank god it's Friday!



Äntligen fredag. Som nästan alltid på fredagar så unnar jag mig att gå hem lite tidigare från jobbet om det finns möjlighet. Som idag, då fick jag gå hem klockan två :) Har inga som helst planer för helgen, oxå det väldigt skönt. Ska försöka hinna med en liten shoppingrunda, leta efter höstplagg, vinterjacka och höst/vinter skor. Mina tygskor börjar bli i kallaste laget. Hittade föresten ett par riktigt fina tunikor och skortklänningar på jobbet idag. Grejen är den att det är mammakläder, men det kan väl inte göra så mycket? Tänkte iaf ge det ett försök och prova dom om de finns i Tuna Park. Samtidigt är det ju en bra investering för framtiden, haha. Tyvärr blev det inget av den inplanerade kräftskivan den här helgen. Vi får fixa något i mindre skala, för kräftor ska jag ha! ;) Vad ska ni göra i helgen?



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Kolla dina favoritserier online!



För er som oxå vill se Gossip girl (eller annat valfritt program) online och direkt efter att avsnitten sänts i USA, så måste jag bara tipsa om min favoritsida SurfTheChannel.com. I början tyckte jag det var lite trixit att förstå hur man skulle få igång själva serierna, men jag ska berätta för er ;) Gå in på sidan och klicka er sedan vidare på "Channels". Där hittar ni en massa olika kategorier, och är det en serie ni är ute efter så klickar ni vidare på "Television". Väl där så hittar ni i princip alla serier som sänds i USA. Klicka på den rätta bokstaven för din  serie (G som i Gossip girl) och leta sedan reda på den i listan och klicka på länken. Där hittar du (förhoppningsvis, inte alltid) alla säsonger och avsnitt. Klicka på det avsnitt du vill se och under rubriken Links så klickar du på "Megavideo" om det finns (inte alltid det gör det), och sedan på "Watch this video!", sedan vidare på  "Click to go to host website". Nu kommer du till en PLAY knapp som du klickar på, då kommer oftast reklam att spelas upp, tryck då på PLAY knappen igen så startar serien.

Ibland finns det inte MEGAVideo att välja, då kan man ibland välja andra sidor som Youtube osv. Det kanske låter krångligt, men det är väldigt lätt när man väl vet hur man ska göra. Man kan kolla runt 80 min i sträck, sedan måste man pausa en timma, sedan är det bara på't igen. Jag har nördat mig igenom hela Gossip girl, Desperate Housewives, Real Housewives, One Tree Hill osv på den här sidan. Ska jag kanske döpa om mig till nörd? Hoppas att det fungerar för er :)  







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Not again?



Fan, fan, fan. Jag tror att förkylningen är tillbaka. Har gått och nyst och snorat hela dagen, plus att jag känner mig helt mör i kropp och knopp ikväll. Får i n t e bli sjuk igen. Annars händer inte mycket. Hade en väldigt lugn helg där jag träffade goa vänner i fredags, spenderade pengar på onlineshopping under min ensamhet på lördagskvällen och träffade den finaste av dom fina, Judith, i söndags. Hon är så vacker, det lilla pyret. Säger precis som E, jag skulle kunna stirra mig blind på henne. Så liten, så oskyldig..


Även ikväll har jag fått lite ensamtid ett par timmar, och såklart spenderat en och annan krona. Verkar ha kommit in i något slags trans, där jag inte kan sluta spendera, haha. Men, den här månaden (den första på väldigt länge)tillåter jag mig faktiskt det. Eftersom jag just nu är så duktig och säljer av vartenda plagg som inte används i garderoben, då är jag värd lite nytt till hösten :)


Nu väntar sängen och ett rykande färskt avsnitt av Gossip girl. Ni har väl inte missat att den nya säsongen nu finns att se på nätet?





                                                                                                                                   Sov gott!





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Djungelfiasko?

 

Var det någon mer än jag som såg tvprogrammet Kändisdjungeln ikväll? Jag är bara stum. Är dom seriösa, tv 4? Jag vet att den här programidén är en ”hugh success” i USA, men när Sverige tar på sig projektet, ja, då blir det bara larvigt. Jag fattade verkligen i n g e n t i n g. För det första, vad gör Karl-Petter (Bonde söker fru) ute i djungeln? För det andra, är Rafael Edholm så desperat att han måste ställa upp i ALLA tv-produktioner som finns?  Och vilka är de resterande? Haha. Där sitter dom, ett gäng svenska D-kändisar och pratar om något som man inte ens hör vad (eftersom kamerorna verkar sitta i träden, lite BigBrother över det hela), sedan dyker David Hellenius och Tilde de Paula upp från ingenstans och sänder live och plötsligt ska en dam (som jag aldrig sett) bli levande begravd så att hon kan samla stjärnor, men av vilken anledning?! Hm, det blir nog bara en säsong skulle jag tro.



Det var bätre att jag bytte över till Tv4+ där de visade Vid din sida. Det spelar ingen roll att jag sett den filmen tretioelva gånger, jag gråter som ett litet barn varje gång..  





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



.. som ett paket på posten :)



Jag är inne på min sista dags sjukskrivning, vilket känns riktigt bra. Feber och förkylning är borta och min energi är tillbaka. Imorn är det dags för jobb, ska bli skönt att komma ut från den här lägenheten och träffa lite människor. Ännu bättre att det redan då är fredag och att jag slutar redan klockan två, haha. Jag är anti mitt jobb just nu, märks de :P


Dagen började bra eftersom min fina hade sovmorgon även han. Det är så skönt att kunna vakna ihop, utan stress och äta frukost tillsammans. Det händer ju annars aldrig mitt i veckan. Han lämnade mig sedan för ett dygns arbete på annan ort, så jag får sova ensam inatt. Idag har jag även lagt ut en av mina (oanvända) jeansjackor på Tradera, samt min (oxå nästintill) oanvända PEAK jacka. Hoppas att kunna tjäna en och annan krona där. Man blir som sagt lite besatt. Ett väldigt snabbt och enkelt sätt att känna lite extra pengar!  

Fick oxå en liten trevlig överaskning på posten alldeles nyss. Mitt nya Nike + Sport Kit! För er som inte vet vad det är; En liten plugg som man sätter i sin Ipod, och en sensor som man lägger under sulan i sin Nike + springsko. Så när man är ute och går/springer så skickar sensorn i skon hela tiden signaler till min Ipod där den berättar hur långt jag gått, tidtagarur, antalet brända kalorier, hastighet mm. Man kan programera in sina mål, ex hur lång man vill springa under en viss tid, så finns det sedan en liten dam i örat som berättar när man kommit halvvägs osv. Så svårt att förklara allt, men den är iaf skitbra. Så pluggar man in sin Ipod i datan efter turen och kan då se sina förbättringar och om kurvan går i rätt riktning osv. Köpte min första redan när jag bodde i Florida, och var då supernöjd. Den användes flitigt under en period men las rätt snabbt på hyllan när jag kom hem och batterierna tog slut. Så nu när jag fått en ny är det slut på bortförklaringar och soffpotatisfasoner. Dags för en powerwalk!!

 

          

Nike + Sport Kit                         Nike + sko

 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



Tradera, my love.




Som flera av er säkert redan vet så är jag Traderafrälst sedan ett par år tillbaka. Tidigare har jag bara köpt, men nu oxå börjat sälja. För en gångs skull har jag fått tummen ur och insett att det går att tjäna pengar på allt skräp som bara hänger i garderoberna till exempel. Förra månaden sålde jag en av mina svarta skinnjackor som ändå inte används, pga att den var för stor i storleken. Bara på den affären tjänade jag 900 kr, catching! Ni förstår att det ger mersmak. Har även sålt en helt ny klänning från Style by stars och igår min älskade biker skinnjacka som tyvärr aldrig använts. Även om den bara hängt i garderoben under ett års tid har det tagot emot att sälja den, den är ju så fin, och tänk OM jag en dag skulle vilja använda den, haha. Sådär kan jag hålla på att resonera i evigheter. Idag ska jag packa och posta de senaste paketen, samt lägga upp en svindyr Peak jacka som i princip aldrig använts. Köper någon vinterjackor redan nu tro? Måste underhålla mig med något, är trött på att vara sjuk.




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



I brist på annat.




Helgen blev en väldigt lugn tillställning, och väldigt välbehövlig. Spenderades mestadels på soffan framför en film, skönt att för en gångs skull inte ha några som helst planer eller måsten. På lördagen tog vi oss dock ur våran soffkoma och begav oss ut på lite soffletning. För er som inte vet så beställde vi en soffa de första dagarna i Juni, som de sa skulle leverars redan efter två veckor, vilket såklart lät lite för bra för att vara sant. Och det var det såklart oxå.. Efter två veckor fick vi ett samtal om att soffan kommer att bly ytterliggare 8 veckor sen, alltså leveraras lagom till vecka 35. Väl den veckan så ringer de igen och berättar att om vi har ”tur” är soffan bara ytterliggare två veckor försenad, annars 8 veckor till. Gha, man blir ju galen. Därför bestämde vi oss för att börja leta efter annat. Mitt i alla provsittningar så kom vi överens om att åka till Västerås och kika på soffan som vi beställt, för att se om den var värd att vänta på lr inte. Vi hade ju som sagt bara sett den i ca 2 minuter för 3 månader sedan, svårt att hålla kvar i minnet. Och när vi såg den visste vi direkt att det är den vi ska ha, vilket kändes väldigt bra. Nu slipper vi känna ångesten efter att leta efter något nytt. Däremot började vi mäta i vardagsrummet när vi kom hem och insåg att den nya soffan kommer att ta upp typ hela rummet, haha. Men bättre de än vår lilla 3-sits-soffa som vi har nu.

 

Kände redan i helgen att allt inte stog rätt till i kroppen, och själklart var feber och en dunderförklylning ett faktum på måndagen. Gick hem efter att ha kämpat mig igenom halva arbetsdagen. Vid det här laget har jag fått liggsår och är så otroligt uttråkad. Jag hatar min säng där jag nu legat nonstop i snart 48 timmar. Emmelanåt tar jag mig upp för ett toalettbesök eller för att öppna kylskåpet och se om det finns något gott, bli besviken, stänga kylskåpet och lägga mig i sängen igen. Och sådär går det runt, hela tiden. Kände redan i söndags att sjukan var påväg och bestämde mig då för att ta ett bad, något som jag ALDRIG annars gör, för att lindra frossan lite. Jag avskyr nämligen att bada, inte i sjön och utomlands, men i badkar. Och tro mig, det gick inte bättre den här gången heller. Först ska man pressa sig ner i det skållheta vattnet, vilket är vansinne! Sedan försöka ligga där och slappna av? Jag får panik. Fann mig själv i en gynekolog liknande position efter bara någon minut, alltså med både ben och armar hängande ut över kanterna, allt för att försöka fly värmen, haha. Efter att ha tömt ut hälften av varmvattnet och fyllt på med iskallt, underbart, vatten så gav jag avslapnningen ett sista försök. Men allt jag kunde koncentrera mig på var hur missanpassat vårat badrum verkligen är, och skitigt. Hur de röda handdukarna inte matchar med de grå gästhanddukarna, som inte matchar med det blåa duschdraperiet, som inte ALLS matchar med det gröna golvet som inte matchar med det svart/vita kaklet, haha. Jag gav upp, tog en iskall dusch och äcklades av mina russinfingrar. Aldrig mer badkar.      



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Vad gör du i lerpölen, Fia?




Haha, måste bara berätta om den roligaste händelsen på väldigt länge. Igår när jag och P hade varit iväg och käkat, parkerat bilen igen och var påväg hem så kom jag på idén att busa till det lite. Vi gick och höll om varandra precis i samma stund som vi passerade en enorm vattenpöl på P's sida. Jag knuffade till han lite lätt så att han skulle trampa i vattenpölen, men inte tillräckligt hårt för att det faktiskt skulle hända. Och som vanligt, då får jag igen! Han knuffade istället till mig åt mitt håll, där det fanns en ännu större (ler)pöl och när jag ska försöka försvara mig så råkar jag sätta krokben på honom. Så han landar på mig som flyger ner i vattenpölen och landar med honom ovanpå. Haha, fyfan va jag skrattade. Där ligger jag, på rygg i en lerpöl med mina NYA kläder som jag bara hunnit använda i en timma, nystajlat hår, smiket som rinner och det bara droppar lera!! Hela jag såg ut som en lergubbe. P klarade sig såklart helt torr, eftersom han landade ovanpå mig, den lyckosten. Kan tänka mig att alla som såg måste ha fått sig ett riktigt gott skratt, men den bjuder jag på. Idag är hela min arm demolerad, armbågen gör ONT och jag verkar ha sträckt mig i nacken. Men kul var det! Är glad att man kan skratta åt sig själv ibland, det här gjorde hela dagen :)




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



dreaming out loud



Något att se fram emot just nu skulle göra vardagen lite lättare, inte för att jag har ett vidare jobbigt liv, inte alls faktiskt, bara något som skulle få dagarna på jobbet att rulla på lite snabbare.  Därför blev jag extra glad (och lite chockad) när mannen min bad mig ansöka om semester över jul och nyår. ”Vi kanske kan resa iväg någonstans..?” Jag trodde aldrig att han skulle fråga, haha! Sagt och gjort, igår snackade jag med min gruppledare angående julledighet, imorn ska den skriftliga anökan in. Ingenting är säkert än, men jag håller mina tummar. Har ni några förslag på bra resmål? Vi vill utanför Europa, och är gärna iväg i två veckor (tre om ni frågar mig).








K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 4 kommentarer



Ett nytt liv, en ny tid.

 

Det känns som igår som jag och E låg där i hängmattan i ett blåsigt Egypten och pratade om framtiden. Den här gången var det verkligen på allvar. Det är nu nio månader sedan, och jag har fortfarande inte insett vad som verkligen hänt.


Nu är hon här, E & J’s lilla undervärk, och jag är så stolt över dig.
Välkommen till världen, lilla Judith!



Bildbevis




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



a day off.



Idag har jag äntligen en fridag från jobbet, för första gången på jag vet inte hur länge. Känns bra med lite egentid, om man kan säga så? Jag har vant mig vid att P kommer hem sent om kvällarna, och därför oxå vant mig vid all min egna tid. Då jag kan pyssla ifred, göra vad jag känner för utan att någon stör, hehe. Det kanske låter lite ego, men jag behöver tiden med mig själv, jag trivs i mitt egna sällskap. Får jag inte den tiden kollapsar jag tillslut, eller rättare sagt mitt psyke.
Nu har P börjat jobba dag iden, så jag får passa på nu när jag är ledig en hel dag :) Har tänkt få lite nytta gjort idag, de där småsakerna som jag annars alltid lägger på hög till ett bättre tillfälle. Måste besöka "vi 2 systrar" för att fixa en gardin till köket, åka till stora posten och lägga de omtalade skorna från Modekungen på lådan igen för retur, hämta ut paket på Sveaplan, byta bebiskläder på H&M, handla käk och fixa iordning mina Traderapaket. I det här läget är det bra att bloggen finns, då kanske jag äntligen får arslet ur vagn..

 



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer