-

.. kompis, det går bra nu!




Jag gjorde iaf ett försök att vara nykter, men jag skyller på Linda som fick mig att även inför den här helgen synda och ta mig en tur till systemet. Men jag tänkte smart, 8 cider räcker. Det vart en supergo kväll hemma hos Johan, mina vänner är verkligen underbara varelser. Jag tog det lugnt och bevakade mest alla de andra och vad alkoholen har för påverkan på folk, .. Intressant måste jag säga! Framåt småtimmarna tog vi oss ner till Nybron, jag, Linda och Elli. Skakade lite på rumpan både här och där, gjorde ett och annat rackartyg och träffade flera gamla vänner som jag inte sett på länge, trevligt. Jag lyckades perfekt med alkoholintag och hade en trevligare kväll än på länge. Det här gör vi om snart!



I förra veckan (torsdag) fick jag ett väldigt trevligt samtal från Karina som ville vissa mig både en och två lägenheter. Den första var en etta på 51 kvm, den andra en lite mindre etta på omkring 40 kvm. Fastade verkligen för lägenhet nr 1, även om den var rätt sliten, lr omodern är nog mer riktigt. På fredagen fick jag veta att den är min från och med den första april!! Igår kom kontraktet hem i brevlådan och jag kunde inte ha vart lyckligare. Så från och med april hittar ni mig på Kungsvägen 17, i samma kvarter som de flesta andra jag känner, haha. Med ny färg på väggarna, lite fix här och där och lite hjälp från papsen så tror jag att det kan bli riktigt bra det här. I cant wait! :)


I skrivande stund sitter bror på planet "hem" den lyckosten, Florida med andra ord. Han hade turen att bli bjuden på en veckas semester av jobbet, inte illa pinkat. Jag var flitigt och skrev en liten önskelista på vad jag ville att han skulle ha med sig hem igen innehållande Skittles, Frosting on a can, en Starbucks kopp och 50cl sand från en solig strand. Någon mer än han som vill klaga på mina önskemål?!



Ikväll ska jag och min fina ha en lugn kväll tillsammans. Förhoppningsvis, om det finns lediga bord, ska vi käka middag på nyöppnade Ming Palace, mums.





Robyn kommer att slå stort!



                                                                                               

                                                                                                     Vad gör ni ikväll?











K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 3 kommentarer



.. are you talkin' to me?!




Med mitt otroliga tålamod (både på gott och ont) är det inte mycket som får mig på dåligt humör, något som däremot får mig att ryta illa kvickt är smärta. Min idag väldigt onda mage är ett bra exempel på de, och det fick grannfrun ta emot tacken för. Efter att ha tjatat och gnatat i år, ja, ända sedan vi flyttade hit, pallade jag inte att hålla masken längre idag när hon frågade om min åsikt i ett visst scenario som uppstått här i huset. Ja jävlar vad hon fick ta emot, och som tacken fick jag en dörr i ansiktet. Vad bryr vi oss om de!? Inom kort är jag ute ur huset för gott ;)



image262



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



.. dagen efter.



Hej, jag heter Sofia och jag är fredagsalkis. Nu lägger vi av med den här skiten...



image261



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer