Ni kan vara lungna, jag lever. Däremot ...

Ni kan vara lungna, jag lever. Däremot utan internet så jag har inte haft möjlighet att uppdatera förns nu. Enjoy! Äventyret började redan natten mot lördag. Åkte upp till Arlanda i god tid för att slippa stressa, trodde vi. Väl där var det fel vid incheckning, milslång kö vid passkontrollen och väl inne var det så bråttom att vi snabbt fick dela på oss för att hinna med det vi skulle, toalett och taxfree. Planet till Paris (där vi bara hade en timme på oss mellan byten) vart lite sent eftersom att det även där vart fel på datorerna när det var dags att stiga på. När vi närmade oss Paris började vi dock bli oroliga på riktigt om vi ens skulle hinna med det andra planet. Flygvärdinnan var hjälpsam och kollade upp vilken gate vi skulle till och lugnade oss med att vi skulle ha 45 minuter på oss efter landning.. jo tjena! Väl av planet bestämde vi oss för att springa, och vi sprang nonstop från planet från Sthlm till planet som skulle ta oss till NY. Genom passkontroller, bagagekontroll osv och när vi kom fram till gaten stod personalen och väntade på oss eftersom vi var "final call", alltså de sista de väntade på. Då hade vi sprungit i ca 20 min, tänk om vi hade lyssnat på flygvärdinnan och tagit det lugnt eftersom att hon sa att vi hade 45 min, då hade vi missat planet! Väl där kommer nästa bakslag; eftersom vi var sist på så var det bråttom att komma iväg. Direkt när vi hittar våra platser och ska slänga upp handbagaget i hyllorna känner P att det är nått konstigt i hans väska, och jag kollar efter och ser att det INTE ÄR RÄTT VÄSKA!! Killen framför oss i bagagekontrollen hade nämligen haft en likadan osvarto ryggsäck som P, och då troligen ryckt åt sig P's ist för sin egen. Vi som var sååå stressade just då sprang ju i princip igenom kontrollen, ryckte bara åt oss de väskor som såg ut som våra och sprang vidare. Vad fan gör vi nu?! Flygpersonalen försöker hjälpa i all stress, men det finns inte mycket att göra eftersom att planet precis ska åka. De ger honom möjligheten att låta mig åka först och själv sätta sig på ett eget plan senare, men det var ingen säkerhet att han skulle få en plats. Just då kändes det som att världen bara föll samman. P valde att åka med det planet vi skulle, men värdet i väskan som inehöll digitalkameran, ny Ipod, resepapprena med biljetter, bankdosa, mobiltelefon, alla kablar till datan, en nyinköpt parfym från taxfreen mm kändes piss. Vi försökte att bortse från de matriella tingen, men att han inte skulle kunna komma åt sitt konto under hela den tiden vi skulle vara iväg var ju bara ett skämt!! Resan till NY vart lång, den mesta tiden gick åt till att grubbla över hur vi skulle behöva börja våran semester med att spärra telefoner, leta ny kamera, ringa banken mm. Inte den perfekta starten med andra ord. Vi tröstade varandra genom tanken att nu kunde inget bli värre, härifrån kunde det bara bli bättre..



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 4 kommentarer



  Nadja

Men oj!! Jag hoppas att de blir bättre och att killen vars väska ni har vill ha den lika mkt som ni vill ha er tillbaka!

2010-06-16 22:34:07 http://sweetladysoul.blogg.se/
  Tessan

Ja det var verkligen en väldigt tråkig start på resan, men som du skrev : det kan bara bli bättre! Vilket det tycks blivit för er :) Hoppas ni verkligen har det supder duper bra därborta. Blir så avis, vill också vara på en riktigt oförglömlig resa. Ta hand om er finaste. Puss

2010-06-17 09:43:16 http://tingelsson.blogg.se/
  Sara

Draaama!!! Hoppas att allt löser sig. Njut och ha kul! Kram

2010-06-17 09:57:43 http://skadusaga.blogg.se/
  Natta

Oh herreguud, vilken kalabalik! Hoppas det reder ut sig och att fortsättningen på er resa blir grym. :)

2010-06-17 19:36:12 http://nattsingen.blogg.se/



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!