-

good energy.Den här veckan har energin i min kropp verkligen varit nonstop, troligtvis till stor del för det fina vädret och för att vi börjar gå mot vår. Jobbet har flytit på bra, så bra att jag äntligen fått till lite butikspraktik som kommer att ske inom kort. Kul att få vara med och se va som händer på den sidan av företaget, alltid bra med erfarenheter.
Idag gick tiden extra fort eftersom vi hade både kickoff och gruppmöte, plus att vi i det vanliga jobbet fick göra lite annat än vanligt. Var klara så tidigt att våran gruppledare gick med på att släppa hem oss redan vid halv tolv tiden, prima fredag! :) Stack hem och bytte om och begav mig direkt till gymmet där det belv en timmas hårdkörning på löpbandet. Yep, nu tränas det kondition för fulla muggar. Idag gjorde jag mitt 4'e pass för veckan, och jag är mer än nöjd med mig själv. Däremot mina lår är inte lika glada, nu börjar det kännas rejält. Imorn får nog bli en vilodag, .. shoppingdag med andra ord. Vad ska ni själva göra i helgen, mina vänner?
Nu väntar jag bara på att älsk ska komma hem så att vi ska kunna åka och hämta en riktigt sötnöt som ska spendera helgen med oss

K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 5 kommentarerLondon, baby.Har setat och kollat på Bella och Tyras bilder från London ikväll, och jag måste medge att jag är avis. Jag och älsk var där i maj för snart två(!) år sedan och det var en av de bästa resor jag gjort, även då det bara var en weekend. Hade inte speciellt höga förväntningar på staden, men jag föll pladask direkt. Så snart jag får chansen kommer jag att åka dit igen, shoppa på Oxfoord street, strosa i Hyde park och sippa på en starbucks. London på våren is the shit!
 K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarerBff.


Nyss hemkommen från en eftermiddag på stan tillsammans med finaste Ida. Det var länge sedan sist så vi hade en del att ta igen. Vi hann med både Sushi och fika, mumma :) Det är så skönt att ha en vän som hon, som är precis som en själv fast vi ändå är så olika på någe vis. Och det spelar ingen roll om vi inte ses på en månad eller två, det är alltid samma sak när vi väl ses, som att det inte gått en dag sedan sist

K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarerJust dance, anyone?
Lady Gaga kommer till Sverige igen och gör ett stop i Globen den 7 maj. Biljetterna släps på fredag klockan nio och jag ska lätt ha en. Någon som vill med? Ida kanske? Sen drar vi ut och gör Sthlm. Låter inte det som en bra idé?
Min nya favorit
K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 6 kommentarer