-

we're better together




Det blev en kortvariant av helgen den här gången, men ack en så bra sådan. Igår vart det som sagt middag hos päronen som hade laddat med Mexicotema. Tacos & tequila stod på menyn, och vi var nog alla fyra mer eller mindre lite rundade under fötterna när det var dags för hemgång. Kvällen bjöd på en hel del skrattfester, framtidsplanering och provsmakning. Det är många bollar i luften just nu vill jag lova, vilket är perfekt då det ger en hel del att se fram emot framöver :)

Efter en efterlängtad sovmorgon idag, och en kanske en ännu mer efterlängtad tvättid så vart den en sväng på TP för att dämpa mitt beroende. Jag behöver ett par outfits inför nästa helg då det bär av ner till Götet och min fina Ida. H&M is the shit och jag kom hem med hela tre(!) par klännningar, varav två har potencial till både jul- och nyårsblåsor vilket känns rätt skönt att ha avklarat i tid, haha. Det mest komiska var att jag alldeles nyss kikade in på Maria Montazamis blogg och fick syn på en klänning på hennes dotter som jag direkt kände att "den där måste jag ha", och när jag sen går och packar upp min shoppingpåse visar det sig att det är just den jag har köpt. Haha, knasboll.   

Nu blir det att krypa ner i sängen, ställa tillbaka klockan och njuta av att jag får sova en timma längre innan jag ska befinna mig på jobbet tidigt i morgon bitti. Det är bra om jag somnar i tid eftersom jag förmodligen kommer att vakna igen i natt när Patri .., förlåt, Pippi Långstump klampar in efter att ha varit på Halloweenfest. Haha, no comments på den känner jag. Han är så fin, min älsk ♥   












 



K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 1 kommentarer



Ikväll kör vi all in Mexicostyle tillsamma...

img_5641 (MMS)

Ikväll kör vi all in Mexicostyle tillsammans med Mami & Papi. Tacos & tequilarace, yum :)



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer



Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control



Som Buzzador så fick jag för ett par veckor sedan chansen att testa en ny hudvårdserie från Neutrogena som är anpassad för stressad och oren hy. Serien heter Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control och innehåller både grönt te och gurka som både svalkar huden på ett skönt sätt och gör den lugn.

♥ Det första jag gör är att tvätta rent ansiktet med Daily scrub, både morgon och kväll. Den innehåller lite scrub, svalkar och tar bort smuts och sminkrester. Till ögonen använder jag dock en ögonmakeupremover innan, eftersom att scrubben inte ska komma i kontakt med ögonen.

♥ Sedan tar jag 3 in 1 Daily cleansing lotion som är ett ansiktsvatten på en bommulspad och baddar över anisktet. Den gör hyn obeskrivligt len, motverkar att huden ska bli glansig och uppkomsten av fler finnar och orenheter. Det som är något negativt är att den är så pass stark att den torkar ut huden lite grann. Däremt så torkar den bara ut på områden där finnarna finns, vilket gör att de faktiskt försvinner.

♥ Sist men inte minst använder jag Ultra light spot treatment moisturiser. Den är återfuktande och absorberas av huden väldigt snabbt. Även den här produkten har enligt mig en lite kyllande effekt som jag gillar.


Så, vad tycker jag nu om produkten när jag använt den ett par veckor? Innan jag startade så var min hy värre än någonsin, trots att jag redan då använde produkter mot oren hy. Jag märkte en väkdigt markant skillnad på bara ett par få dagar efter att jag börjat använda Neutrogena och är väldigt nöjd med reultatet så här långt :) Jag kommer definitift att fortsätta att använda de här produkterna, varje morgon och kväll!








K o m m e n t e r a   h ä r
Träning & Hälsa // 0 kommentarer



Birthdaybabes!


Igår var en enda stor födelsedagsfest. Dagen flöt på och jag fick gå hem ett par timmar tidigare från jobbet än planerat. Kvällen spenderades hemma hos päronen där jag myste fullt ut med ett utav alla födelsedagsbarn, Baby, som blev hlela två år gammal igår. Ikväll bär det av hem till Sandra där hon och Linda har sin birthdaybash! :)






K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 0 kommentarer



London, i ♥ u!



London var precis så underbart som jag kom ihåg de, om inte ännu bättre den här gången. Var så skönt att få spendera ett par dagar alldeles ensam med min fina mami, vilket vi inte gör alltför ofta nu för tiden. Vi prickade verkligen rätt när det kom till boende då vi bodde på fina Enterprise hotel i Earls court, bara ett par stationer från huvudgatan. Det var verkligen topprenoverat och hade perfekt läge en minut från tunnelbanestationen, bland restauranger, butiker och alltid med folk i rörelse vilket jag gillar. Första kvällen såg vi bara till att komma till rätta på hotellet, gick ut och åt på en väldigt mysig italiensk restaurang i närheten som heter Zizzi. Kan verkligen rekomenderas! 

På torsdagen var vi uppe med tuppen, framför allt eftersom klockan är en timma mindre där. Åt frukost på ett fik fullt av fikabröd intill stationen och tog oss sedan mot dagens första sightseeingstop, Madame Tassauds. Fanns en hel del nytt att kika på sedan sist jag var där. Alltid roligt, man blir lite som barn på nytt bland vaxdockor, fudgegodis, spökhus med levande människor, karuseller och 4D-film. Mucho lyckat!



Mami matar drottningen med fudge, jag slåss med Ali


Träffade på ett par snyggingar, Johnny & Robbie


Historien bakom den här tjejen är att jag råkade ställa mig i vägen framför henne när hon skulle ta ett kort på en docka, så jag bad om ursäkt och ställde mig åt sidan och väntade på att hon skulle bli klar. Efter ett bra tag började jag tröttna på att hon aldrig tog sitt kort och sa till och med till mami att herreguuuuuud vilken tid hon tar på sig. Då skrattar hon bara åt mig och säger: "Menar du hon? Fia, det är en vaxdocka" Hahaha, pinsamt.



Sedan tog vi tunnelbanan till Waterloo station där Big Ben och London Eye finns. Vi hade verkligen tur med vädret den här dagen då det var strålande sol, vilket var perfekt för London Eye och den fina utsikten från 130(?) meter höjd. Åkte sedan vidare till Green park, som påminde mig väldigt mycket om Central park i NY, där vi strosade fram till slottet, Buckingham palace. 
Där satte vi stop för dagens sightseeing eftersom att våra fötter tog död på oss, kanske pga av våra (klack)skor som vi prompt valt att ha på oss ;) Tog oss in till Oxford street där vi sprang (läs haltade) in på första bästa Footlocker och köpte varsit par Reebok easytones. Haha, snacka om lättlurade. Vi tänkte att vi kan ju lika gärna få lite snyggare rumpor medans i shoppar ;)  Sedan pallade vi inte mer den dagen. Det blev middag på ytterliggare en italiensk och sedan bums i säng.




Big Ben!


Framför London Eye




Buckingham palace


På fredagen drog vi direkt in till Oxford street och käkade frukost. Med träningsskorna på, vilket totalt förstörde min outfit (men ack så nödvändigt), gjorde vi första stoppet på billighetskedjan Primark. Sist jag var i London gick jag bara in och vände i dörren när jag såg folkmassan och de långa köerna. Den här gången var vi redo vid öppning klockan 9 (vilket man måste vara) och tog oss rätt smärtfritt igenom. Kläderna är så sjukt billiga och de finns även skor, accesoarer, heminredning, smink osv. Det går inte att inte shoppa där inne. Väl ute ur folkkaoset spenderadevi  resten av dagen med att strosa nerför Oxford Street och kika i butikerna. Väl framme vid Tottenham Court road (sista stationen på Oxford street) vek vi av ner i SoHo där vi gick till Garlic and Shots för middag. Det är ett svenskägt rockställe som enbart serverar mat med vitlök i. Och då pratar vi inte en klyfta, utan maten är dränkt! De har öven öl med vitlök, glass med vitlök, 100 sorters shottar .. även en och annan med vitlök. Ja, ni fattar! Helt galet, och sååå gott. Behöver jag säga att vi stank när vi gick därifrån, haha. 




Lördagen bjöd även den på perfekt väder. Vi tog oss in till stan och strosade på gatorna runt Oxford, som fina Regent street som tog oss ner till Picadilly Circus, mysiga Carnaby street som ligger lite gömd mellan husen. Köpte presenterna som skulle med hem till mannen, shoppade souvernirer, tog ett sista stopp på Starbucks osv. Tog oss även ner till exklusiva Sloane street (där vi bara hade råd att fönstershoppa) och gjorde en blixtvisit på Harrods. När regnet kom och det började bli mörkt gjorde vi ett sista stop på Primark för att köpa en extra resväska och tog oss sedan tillbaka till hotellet för att styra upp packning inför morgondagens hemresa.  



Försöker väga väskorna innan hemresa, haha





Tack mami för en grym weekend :)










K o m m e n t e r a   h ä r
Resa // 4 kommentarer