-

Sitter äntligen hos Rebecka igen för att s...

img_8364 (MMS)

Sitter äntligen hos Rebecka igen för att slänga i lite färg och få en välbehövlig klippning. Sist jag var här var i början av augusti så det är inte en dag för tidigt ;)K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 4 kommentarerfool me once, shame on you!


För två veckor sedan, ganska så exakt, så fick jag ett nyhetsbrev från Asos.com där de stod att det fortfarande fanns möjlighet att hinna shoppa nyårsklänning och få sina varor levererade innan den stora kvällen. Yey, tänkte jag och beställde hem två alternativa klänningar. Det här var tre dagar innan sista beställningsdag och för att verkligen vara på den säkra sidan beställde jag expressleverans, som kostar ett par kronor extra. Därmed skulle jag vara garanterad min leverans inom 3-4 dagar.

Torsdag kväll, kvällen innan nyårsafton och två dagar efter att jag skulle ha haft min beställning, står jag fortfarande utan klänningar trots lovord från Asos, och så trillar det in ett mail i min inkorg. Asos skriver till sina kunder att man ska ha i åtanke att under de dagar som räknas som helgdagar (vilket verkar vara hela jul- och nyårsveckan) i England så levereras inget ut från deras lager, så alla beställningar som gjorts den sista tiden får man lägga på 3-4 dagar extra leverans på. Say what?! Idag trillade avin äntligen in på hallgolvet, över en vecka försenad. Vad är då meningen med nyhetsbrev nummer ett, och expressleverans för den delen?

Det här var i sig kanske ingen big deal. Jag hade en klänning sedan innan att ha på mig, men jag tycker att det är fult gjort. Att först skicka ett nyhetsbrev till alla kunder där man garanterar leverans inom ett visst datum, och sedan "påminna" om att inga varor skickas .. kvällen innan nyår! Hur ska jag kunna veta de?! Det är väl just de som de borde ha skrivit i nyhetsbrevet från alla första början, så att kunderna var medvetna om att det tar extra lång tid?! Enough said. 


Den första klänningen är redan påväg tillbaka, medans klänning nummer två får stanna i garderoben. Det går alltid att göra plats för ytterliggare en LBD :)
K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 1 kommentarerwelcome, 2011.
Gårkvällen var det bästa nyårsfirandet på flera år för min del, utan allt vad drama och sjukdom heter. Jag fick spendera årets sista kväll tillsammans med fin, fina vänner, nya vänner och med min älskling vid min sida. Långbord, god mat, champagne och tolvslag med nyårskyssen i spöande snö. Kvällen avslutades i lagom tid och jag vaknade upp utvilad, ångest- och bakfyllefri. Vad tyder de på? Jo, att 23 redan har fått mig att växa, haha. Tack för igår! Det kommande året ska jag jobba hårt, spara mängder av pengar som jag sedan ska bränna på resor och en svindyr väska. 2011, nu kör vi :D 


 K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 1 kommentarer