-

Pricken över i'et



I tisdags fick jag höra från min gruppledare på jobbet att de sökt mig från butik angående sommarextra. I onsdags var jag där på intervju och idag hörde de av sig och berättade att jag mer än gärna får komma och arbeta på H&M i Tuna Park i sommar. Yey! :) Känns skönt att veta att jag kommer ifrån lagret i 9 hela veckor, att få prova på något nytt och utvecklas lite. Kommer att arbeta mellan 28 till 38 timmar i veckan, vilket betyder fler sovmornar, mer fritid och lite mer helgjobb. Jag är NÖJD! Det gjorde pricken över i'et på en redan grym fredag. Just nu varvar jag tvättstugan med att betala räkningar. Senare väntar middag och myskväll med la familia <3





K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 3 kommentarer



I like to have my money right where I can see them, hanging in my closet!

Knappade hem lite söta vårfavoriter från H&M häromdagen. Det rosa sovlinnet har jag redan ett sedan tidigare, men eftersom att det är så skönt att sova i klickade jag hem ett till i svart. Redan idag fick jag hämta ut paketet på posten, bra jobbat där H&M, ni har bättrat på era leveranstider rejält. Hämtde även ut ett efterlängtat våffeljärn jag bestält från Netonnet. Guld! Nu ska de provas ..






K o m m e n t e r a   h ä r
Mode & Shopping // 2 kommentarer



Fahrmania


Efter att ha plöjt igenom den första delen av Sofi Fahrmans Elsatriologi rätt snabbt var jag ju självklart tvungen att även läsa andra delen, Elsas värld. Väldigt enkel och lättroad chicklit, inget tänka, bara läsa. Tycker det är lite skoj att Sofi dragit med en hel del av sina egna vardagsupplevelser i boken, jag skulle inte något emot att byta mitt vardgasliv mot hennes på NY's gator för en tid framöver om man säger så. När jag nu sträckläst både Elsas värld, Sofis blogg och samtidigt spanat in Stylisterna den senaste tiden kan man säga att jag fått en smärre överdos av Fahrmans, så pass att jag till och med drömmer om dem på nätterna. Haha, sjukt, jag vet. Dags att påbörja LC's tredje bok för lite ombyte ..





K o m m e n t e r a   h ä r
Musik, tv & bok // 1 kommentarer



California dreamin' ..


Jag vet inte om det är all den här vårsolen som gör mig påmind och lite tokig, men de senaste veckorna har mitt USAsug varit enormt. Jag andas USA hela tiden, det är där mina tankar är, det är där jag vill vara. Allt jag fantiserar om är att ta en cinamon dolce latte på Starbucks, åka nercabbat med min favoritradiokanal strömmande ur högtalarna, allt överdrivet glamm i Las Vegas, shoppingen i NY, galleriorna i Florida. Håll ut Fia, snart får du stilla dina behov, snart ..



K o m m e n t e r a   h ä r
Resa // 1 kommentarer



sunny saturday


Aaah, vilken underbar lördag! Större delen av dagen har självklart spenderats utanför dörren, det går helt enkelt inte att sitta hemma i sånt här kanonväder. Ljuvligt att få byta ut dunjackan till tunnare och att få så mycket energi av all sol :) Tog med Tessan, Putte, Indra och Baby under armen och drog ut till Stenkvista för att släppa dom små söta lösa. Hur mycket energi kan en sån liten varelse ha rum för egentligen? Haha. Efter det blev det en sväng på stan för en sen sushilunch, gjorde även ett riktigt kap på Cervera och nu har jag ett snabbt depåstopp här hemma innan jag drar vidare. Ikväll väntar middag tillsammans med Sara och Madde med Melodisfestivalen som dessert. Kan inte bli mycket bättre va?  





K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 2 kommentarer



Furilicious


Har suktat efter den här pälsvästen sedan förra året. Ska jag, .. lr kanske inte? Ida, vad säger du?


Bilder från vitageonline.se



K o m m e n t e r a   h ä r
Mode & Shopping // 2 kommentarer



vardagen är underskattad


Semesterveckan är över och nu är det bara en helg kvar innan jag är tillbaka i de vanliga banorna igen. Såhär i efterhand kan jag ångra att jag la min sista semester i en vecka i sträck, då jag istället kanske skulle ha valt ett par fredagar i rad eller kanske några fredag-måndag, det tror jag hade gjort mig mer produktiv. Jag har ju verkligen inte gjort någonting den här veckan, nada, ingenting av min to do-lista typ. Men det kanske är bra, men tanke på hur min fridag såg ut i förra veckan? Jag kanske behövde göra precis ingenting, sova över alarmet varje dag för nu längtar jag verkligen till vardagen. Jag saknar mina arbetskamrater, att få lite gjort och att äta på regelbundna tider. Men jag ska inte säga för mycket, jag vet redan nu att jag kommer att känna annorlunda redan på söndag :P

Ikväll däremot har jag varit produktiv om något. Började med att ringa till Spakällan och bokade en tid för ansiktsbehandlingen som jag fick av brudarna i födelsedagspresent. Vardagslyx att se fram emot! Har även börjat sålla i garderoben, fotat lite och lagt ut på Tradera. Gå in och buda! Och så en liten sad story då jag sa hejdå till en av mina små söta som flyttat till annan ort (lite buhu), vilket betyder att jag är ett steg närmare ytterliggare en garderob iaf.  Vad har ni gjort ikväll, och vad händer imorn? Melodifestival någon? 

 



K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 0 kommentarer



i'm gonna love you like i'm indestructible

Det är inte alltid lätt att vara i en relation, vara sambo och man kan lätt bli frustrerad för mindre. Just idag är en sådan dag för min del, stackars min man, haha. Såg den här texten och kunde andas ut lite, den var mucho bra för mitt tänkande. Nu ska jag gå och krama om mina fina..



K o m m e n t e r a   h ä r
Inspiration // 2 kommentarer



min största skräck

Åh herre gud! Har setat med datorn i knät här i soffan och i bakgrunden surrar "Ett barn i minuten" där dom följer dramatiken på en förlossning. Hur kan dom visa sådana här skräckprogram på tv?!? Min absolut största skräck här i livet är att behöva föda ett barn, har alltid varit, och det här gör mig inte direkt lugnare. Det spelar ingen roll hur gulligt och puttinuttigt det är när barnet väl är ute, jag mår seriöst dåligt av att behöva se på sånt här och just nu dör jag lite bara av tanken. Slutsatsen blir alltså; Jag vill gärna ha barn, en hel hög, men inte föda dom själv, tack! Bara så du vet P, vi kommer att adoptera! Klart slut.


 



K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 4 kommentarer



at the end of the week

Den här helgen försvann väldigt fort, men tyvärr är det så tiden brukar gå när man har roligt. I fredags var det afterwork på Grappa tillsammans med de finaste arbetskamraterna. Vad skulle vardagen vara utan dom? Även om jag är sugen på att testa på andra arbeten så mår jag dåligt av tanken att behöva byta arbetskamrater.  De kommer hålla mig kvar på H&M för all framtid, hehe ;)


Under lördagen stannade jag hemma för att göra lite nytta, tog en runda på TP med ärenden och sist en runda i skogen med busan. Kvällen avslutades hos finaste Ida som är hemma i stan och hälsar på. Som jag har saknat dig den senaste tiden . Förhoppningsvis räcker pengarna till ännu en Gbg-tripp även nu i vår.


Idag tog vi en rejäl sovmorgon, en sväng ute i solen och resten av dagen har vi spenderat framför varsin dumburk. Nu lämnar jag en fartfylld helg bakom mig och ser fram emot en veckas semester. Gött mos!



K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 1 kommentarer



"Fri"dag ..

Idag har jag en efterlängtad fridag fån jobbet eftersom att jag arbetade i söndags. Att kalla det fridag är egentligen att ljuga, för i mina ögon är det en "få så mycket tråkigt, men nödvändigt, som möjligt gjort på min enda lediga dag"-dag. Man ser såå mycket fram emot att få vara ledig en dag, ta sovmorgon och bara göra vad man känner för. Ändå ställde jag klockan, stressade ut med hunden, ringde flera viktiga samtal, tog en extra tid i tvättstugan och har nu påbörjat städningen här hemma. Innan dagen är slut ska jag ta reda på all tvätt, städa klart, diska, laga middag, få ut B på en odentlig springtur, skriva klart ett peronligt brev + cv och till sist ner till Balanze och inviga mitt nya kort. Är det inte typiskt kvinnligt att bete sig såhär? Ibland önskar jag att jag var lite mer som mannen min, att tänka "ta det lugnt, det löser sig" i stället. För vad gör lite skit i hörnen om hundra år?







K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 2 kommentarer