-

Två trappor upp.Nu kilar jag upp till världens finaste granne på inflyttningsgalej. Eller var det 25års fest?
Hur som helst så tänker jag slå klackarna extra hårt i taket ikväll, en sista gång för mina irriterande grannars skull. Skulle även kunna kalla det utflyttningsfest för min del. Så skål!
K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 2 kommentarerThese shoes are made for walkin'.


Just nu har jag inte tid till att lägga ut mina oanvända prylar på Tradera, behöver bli av med saker snabbt. Men det känns sådär att slänga aldrig använda skor i en kontainer till Myrorna utan att fråga er först. Här har ni tre par skor som aldrig blivit använda och bara står och samlar damm. Någon som vill ha? Gratis förstås.  


Aw, tycker så mycket om dessa. Köpte dom lite hastigt på Monki när det var halva priset i hopp om att mina fötter en dag skulle krympa en storlek så att jag faktiskt skulle kunna använda dom, hm, det hände aldrig. Storlek 38!


Pumps från Nelly. De perfekta svarta, men tyvärr för stora för mig. Storlek 38!


Sex and the city kopiorna, köpa på Asos. Använda någon enstaka gång, skönaste skorna ever! Storlek 38 där med.K o m m e n t e r a   h ä r
Mode & Shopping // 3 kommentarerLohegatan 1.


Den här sommaren var även den då jag blev med lägenhet. Efter allt kaos lagt sig och jag kommit till insikt med att jag var tvungen att flytta så började en intensiv jakt. När jag berättade för mina föräldrar att jag kunde tänka mig att köpa så hakade de på ideen och det slutade med att vi nu står på papprena tillsammans. Hur kommer jag någonsin att kunna tacka dom tillräckligt? Sju lägenhetsvisningar senare hade jag äntligen gjort mitt val. Det roliga är att alla de övriga sex som jag kollade på hade något av det där jag verkligen var ute efter som gamla trägolv, högre i tak eller toppfräsht och nyrenoverat. Den jag valde hade inget av det jag just nämnde, men till skillnad mot de andra fanns känslan! Kände direkt när vi kom dit att här vill jag bo, läget är perfekt för mig och B och den har potential. Tydligen var det fler som kände samma sak, rent ut sagt fem andra som även de var med när det kom till budgivning. Men skam den som ger sig, en nervpirrande vecka senare var den min.

Min lilla skönhet har två rum och kök, är 64 kvm stor och ligger på Lohegatan 1. Hela lägenheten kommer att få sig ett lyft med nytt kök, badrum, tapeter, golv osv. Roligt att planera, men oj så svårt. Pappa blir galen på min beslutsångest, haha. Om två veckor ska jag försöka vara ute ur den nuvarande lägenheten för att sedan sova på päronens soffa de sista dagarna innan avresa till väst. Den riktiga inflytten får vänta tills senare i oktober då vi är hemma igen. Här kommer några före-bilder;


K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 0 kommentarerOnly yesterday was the time of our lives

 

Jag har tappat räkningen i antalet inlägg jag försökt formulera på ett bra sätt sedan en månads tid tillbaka. Jag hade så stora förväntningar inför den här sommaren, den skulle bli en av de bästa på väldigt länge. Först ut var våran underbara Egypten resa, sedan sex grymma veckor i butiken där jag hade så roligt och lärde känna så många underbara människor. Sen var det tre veckors semester på hemmaplan, en weekend med finaste Ida i Göteborg, USA planering och inom den närmsta veckan blir jag förhoppnigsvis faster. Vad jag inte visste då var att jag nu, när sommaren är över, även kan lägga till singel, bostadsrättsägare och hjärtekrossad på mitt sommarcv.


Det är läskigt hur kroppen och knoppen reagerar när något sänt här händer och efter en månad i någon slags koma börjar jag äntligen känna mig som mig själv igen. Minsta lilla sak, som att diska, laga mat eller bara ta sig upp ur sängen har plötsligt kunnat liknas vid att bestiga Mount Everest. Och jag som i vanliga fall älskar mitt eget sällskap har helt plötslig fått en ångestattack så fort jag inte haft fullt av folk runt omkring mig.


Det är ännu en gång bevisat att jag har den finaste familjen och de finaste vännerna av alla och ni är värda er vikt i guld allihopa. Ni har funnits tillgängliga hela tiden, dygnet runt, fått mig att skratta igen och tröstat när tårarna inte gått att hålla tillbaka. K ä r l e k ♥K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 2 kommentarer