Only yesterday was the time of our lives

 

Jag har tappat räkningen i antalet inlägg jag försökt formulera på ett bra sätt sedan en månads tid tillbaka. Jag hade så stora förväntningar inför den här sommaren, den skulle bli en av de bästa på väldigt länge. Först ut var våran underbara Egypten resa, sedan sex grymma veckor i butiken där jag hade så roligt och lärde känna så många underbara människor. Sen var det tre veckors semester på hemmaplan, en weekend med finaste Ida i Göteborg, USA planering och inom den närmsta veckan blir jag förhoppnigsvis faster. Vad jag inte visste då var att jag nu, när sommaren är över, även kan lägga till singel, bostadsrättsägare och hjärtekrossad på mitt sommarcv.


Det är läskigt hur kroppen och knoppen reagerar när något sänt här händer och efter en månad i någon slags koma börjar jag äntligen känna mig som mig själv igen. Minsta lilla sak, som att diska, laga mat eller bara ta sig upp ur sängen har plötsligt kunnat liknas vid att bestiga Mount Everest. Och jag som i vanliga fall älskar mitt eget sällskap har helt plötslig fått en ångestattack så fort jag inte haft fullt av folk runt omkring mig.


Det är ännu en gång bevisat att jag har den finaste familjen och de finaste vännerna av alla och ni är värda er vikt i guld allihopa. Ni har funnits tillgängliga hela tiden, dygnet runt, fått mig att skratta igen och tröstat när tårarna inte gått att hålla tillbaka. K ä r l e k ♥K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 2 kommentarer  Nadja

Men då... krama Förstår att det varit tungt. Ta hand om dig gumman!

2011-09-02 10:24:30 http://sweetladysoul.blogg.se/
  Tessan

Det var minsann en berg-o-dalbana till sommar. Men nu är det nya tag som gäller. Du har massa underbart att se fram emot och jag är glad som får dela några av dessa med dig. Du är bäst hjärtat!

Kramar

2011-09-05 10:58:56 http://tingelsson.blogg.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!