-

Say what?!



Ännu en gång går vardagen i ett fruktansvärt tempo, allt händer på en och samma gång. Men jag är inte den som klagar, jag trivs som fisken i vattnet just nu, jag kan inte sätta fingret på något som skulle kunna göra tillvaron bättre för tillfället. I fredags fick jag mitt närhetsbehov tillfredställt efter en vecka i celibat (mannen jobbar skift). Han imponerade stort när han visade sina tidigare dolda kunskaper i köket och bjöd in till middag ;) Igår tillfredställdes den sociala biten då det bjöds in till ett väldigt lyckat röj hos Micke. Vi är bra på att lära känna nya människor, me and my partnern crime ;) Imorgon är en stor dag, mer om det senare..





FF, vi ses i sommar!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Tragedy




Idag fick jag minst sagt en chock när jag bläddrade genom dagens Metro. Läste jag rätt? "Heath Ledger hittad död!", WTF?! En av mina absoluta favoriter, utan tvekan. Det är sorgligt men sant, må han vila i frid!



image260





K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 2 kommentarer



Where the action is!





image258


(Bild:http://www.wheretheactionis.se/)




Vi ses där! ;D




K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



We're better together!



Veckan som jag trodde skulle bli en evighetslång sak flöt på oväntat fort, riktigt skönt faktiskt. Slet inte överdrivet på jobbet, nu när rean är i sitt slutskede finns inte mycket nytt att skicka ut till butikerna kort och gott. Som ett litet break i vardagen drog jag och Ida till IKEA efter jobbet i tisdags, en lyckad tripp! Länge sedan jag skrattade så mycket, hon är verkligen mitt guld den tjejen! Fattar inte vad vi får allt ifrån, att det inte finns någe slut på alla våra bus och knepigheter. Vi köpte nya möbler till Idas badrum, sovrum och lite övriga dekorationer som blommor, ljus osv. Jag höll hårt i plånboken och offrade mig endast för vad jag verkligen behövde, en smyckeshängare. Det är något av ett nyårslöfte jag har, att hålla hårdare i plånboken och försöka att bara köpa det jag verkligen behöver, de klädesplagg som jag exempelvis kan matcha med något annat i garderoben och bara de skor jag verkligen kommer att använda. Bli mer ekonomisk med andra ord! Well, får la se hur det går med den biten, haha. I vilket fall, det var med en fullpackad bil som vi återvände till Eskilstuna. Längtar tills jag får ett eget hem att inreda..



   


Redan tidigare i veckan bestämdes att fredagen skulle spenderas med vänner i alkoholens tecken. Inga ovanligheter alltså! Ärligt talat så längtade jag efter en hemmakväll när jobbet slutade för dagen, men vad gör man inte för brudarna. Käkade med familjen, snyggade till mig med en dusch och tog en runda på systemet. Sen var jag laddad till max! Linda, jag och Madde förfestade hemma hos Ida, mucho trevligt. Beställde en taxi till tolvslaget som tog oss ner på stan och till Nybron som var klubben för kvällen. Maxade dansen på schlager golvet, träffade på Patrick som joinade med vänner och även arbetskamraterna som var på plats. Tillsammans som i en flock vaggade vi oss mot efterfesten hos Berra när krogen stängt för kvällen, alla lite smått slita skulle jag nog tro, vissa då mer än andra, haha. Denna kväll var det för en gångs skull INTE jag som stod för minnesluckorna, phu. Framåt fyra tog jag min man och släpade oss hem till sängen där vi somnade bums. Med rätt mängd alkohol, alla minnen på plats och underbara vänner kunde inte gårkvällen bli annat än toklyckad! Men det är inga konstigheter, det är alltid vad jag, Ida och Linda lyckas med när vi drar fram tillsammans! :)


        
       


Tack för allt tjejer!







K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Nyårsafton 07 - 08!



 


Senast jag firade ett nyår i Eskilstuna var för tre år sedan, så i år var jag verkligen laddad för en helkväll på hemmaplan. Bordet var dukat, maten var god, vännerna många, drycken flödade och Linda kunde inte ha bjudit in till en bättre nyårsafton! Jag låter bilderna tala för sig själv,...




     
         
        
          
         
     
   

(Ett litet urval ur fotoalbumet från kvällen. Fick ihop över 300 bilder!)



Tack för en underbar kväll!



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 0 kommentarer



Tack för allt 2007, välkommen 2008!



2007 är lätt ett år värt att minnas, så bra att jag skulle kunna säga det bästa året so far i mitt tjugo år långa liv.
 Det var året då jag stod på egna ben och flyttade till Usa för ett halvår, då vi firade springbreak, tatuerade oss på fyllan, körde jetski bland lyxkåkarna i kanalerna, då jag blev kär i Miami, strosade runt i underbara Biscayne Bay, körde nedcabbat hem genom den tropiska natten, röjde till konserter som John Mayer, Justin Timberlake, Timbaland, Pink, Nickelback, Akon & Gwen Stefani, då vi var på collegefester, drack öl ur keg och lärde oss spela bearpong. Det var i Florida jag skaffade mig en massa nya vänner, lärde mig älska Starbucks, badade i havet mitt i vintern, levde ett lyxigare liv än någonsin och där jag framförallt lärde mig att lycka inte kan köpas för pengar. Det var den här sommaren vi drog till Öland över midsommar, jag höll på att få benet amputerat på campingplatsen, jag sumpade en resa med Patrik till Vegas, började jobba på H&M, brorsan fyllde halvvägs till femtio och det var den här sommaren som jag vart sådär knepigt kär, lite tappad bakom flötet och tillslut fick mitt hjärta krossat... Det var den här sommaren jag mötte A som just då var ett väldigt förbjudet område, det var nu jag började blogga, svek en mycket nära vän och första gången jag fick syn på min P. Det var framåt hösten som jag och Ida slog slag i saken och drog till Teneriffa för en välförtjänt och väldigt lugn semester som vi sedan kompenserade med att festa hela hösten, och det var i samma stund som E packade väckorna för ett minst sagt annorlunda äventyr i Monaco, Emma kom hem från Florida och jag började planera en förhoppningsvis framtida äventyrsresa. Det var i december jag reste till Gbg för att återförenas med Emma, gick på Lisebergs julmarknad för första gången, betedde mig otroligt oekonomiskt när det kom till shopping, jag fyllde vuxen, festade, dansade och sjöng singstar hela nätterna, fick förlängt på H&M och jag började leta efter mitt egna boende. Det var i år jag fann så otroligt många nya vänner, en och annan kärlek men även krossade ett par hjärtan. Det var framåt vintern jag började träffa han som är allt jag absolut inte är, han som får mig att må så fruktansvärt bra, han som fick mig att falla.

2007 var utan tvekan året som kom, såg och segrade!




Justin/Pink/Timbaland konserten



(Älskade John Mayer)



K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 1 kommentarer