fool me once, shame on you!


För två veckor sedan, ganska så exakt, så fick jag ett nyhetsbrev från Asos.com där de stod att det fortfarande fanns möjlighet att hinna shoppa nyårsklänning och få sina varor levererade innan den stora kvällen. Yey, tänkte jag och beställde hem två alternativa klänningar. Det här var tre dagar innan sista beställningsdag och för att verkligen vara på den säkra sidan beställde jag expressleverans, som kostar ett par kronor extra. Därmed skulle jag vara garanterad min leverans inom 3-4 dagar.

Torsdag kväll, kvällen innan nyårsafton och två dagar efter att jag skulle ha haft min beställning, står jag fortfarande utan klänningar trots lovord från Asos, och så trillar det in ett mail i min inkorg. Asos skriver till sina kunder att man ska ha i åtanke att under de dagar som räknas som helgdagar (vilket verkar vara hela jul- och nyårsveckan) i England så levereras inget ut från deras lager, så alla beställningar som gjorts den sista tiden får man lägga på 3-4 dagar extra leverans på. Say what?! Idag trillade avin äntligen in på hallgolvet, över en vecka försenad. Vad är då meningen med nyhetsbrev nummer ett, och expressleverans för den delen?

Det här var i sig kanske ingen big deal. Jag hade en klänning sedan innan att ha på mig, men jag tycker att det är fult gjort. Att först skicka ett nyhetsbrev till alla kunder där man garanterar leverans inom ett visst datum, och sedan "påminna" om att inga varor skickas .. kvällen innan nyår! Hur ska jag kunna veta de?! Det är väl just de som de borde ha skrivit i nyhetsbrevet från alla första början, så att kunderna var medvetna om att det tar extra lång tid?! Enough said. 


Den första klänningen är redan påväg tillbaka, medans klänning nummer två får stanna i garderoben. Det går alltid att göra plats för ytterliggare en LBD :)
K o m m e n t e r a   h ä r
Everyday life // 1 kommentarer  Tessan

Ja det är helt sjukt. Känner att man aldrig kan var säker på när varorna ska skickas oavsett vad dom säger. Varje gång man får ett paket i tid blir man lika förvånad, lite som SJ. Men du borde strida för att få tillbaka pengarna du la ut för att få express. Det ska inte ta 3v för en expressleverans. Men Gud va snygg klänningen var - vill ha! Passar dig som handen i handsken. Massa kramar

2011-01-05 23:07:59 http://tingelsson.blogg.se/Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!