crazy night




Igår blev en riktig höjdare, iaf enligt mig. Kvällen började hemma hos Hanna där det vankades rejäl tjejfest. När klockan började bli sent tog jag mig vidare hem till Tessan för en fördrink, utgång på Harrys, träffade massor av härliga vänner som jag saknat och avslutade kvällen med att få skjuts hem av "Daniel" från Skilda Världar, haha. Long story, men heeeelkul kväll! Idag mår vi båda här hemma som vi förtjänar, minst sagt. Känner mig iaf lite piggare efter en dusch, phu.
Nu,  K E B A B! 











K o m m e n t e r a   h ä r
Allmänt // 4 kommentarer



  Hanna Z

Japp det gör jag, det är toppen!

2010-04-18 13:52:50 http://hannaz.se
  Tessan

Haha ja det blev en väldigt rolig, spontan och lyckad kväll. Tack för igår min vän. Haha "Daniel" de va lite crazy, men roligt var det :) Och att jag glömde nyckeln kvar i dörren var ju också knäppt, men tur. Idag har magen varit ur balans, men det är värt det idag :)

Nu längtar jag och ser fram emot Lady Gaga kvällen. Ska bli så jäkla kul - Girls night!! Puss på dig

2010-04-18 18:20:47 http://tingelsson.blogg.se/
  elena

Detsamma, var allt för länge sen :) Och det låter ssom en otroligt bra idé då du uppenbarligen hoppade över en del om eran lördag kväll!? :P



Vi är dina när helst du vill ha oss vän, allways ;)

2010-04-20 21:41:14 http://elenacharlotte.blogg.se/
  Natta

Låter hur härligt som helst, eran resa. När det är min tur att besöka staterna tar jag med mig dig, du verkar ha bra koll på var man ska åka och vad man ska se! :)

2010-04-21 10:55:44 http://nattsingen.blogg.se/



Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!